Danas se u Bijeljini održava sedmo po redu Otvoreno Karate Prvenstvo Grada Bijeljina „TROFEJ BIJELJINE 2024“ Domaćin i tehnički organizator ovog međunarodnog takmičenja je Karate klub „UNSU“ uz odobrenje  podršku Karate saveza Republike Srpske i Karate saveza Bosne i Hercegovine, a pod pokroviteljstvom Grada Bijeljine.

Za prestižne nagrade i trofej  borit će se 72 kluba sa  550 takmičara prijavljenih u 12 kategorija. Pristigli su klubovi iz devet država:: Slovenije, Mađarske, Njemačke, Belgije, Bugarske, Crne Gore, Srbije, Hrvatske i BiH.

Sedmo izdanje Otvorenog karate prvenstva Grada Bijeljina „Trofej Bijeljine 2024“ nastavlja tradiciju i podiže kvalitet turnira iz godine u godinu pa nije nimalo čudo da imamo učesnike iz devet evropskih zemalja. 

Kao organizatori, učinili smo veliki napor i sve što je potrebno da ponovo u našem gradu imamo vrhunski međunarodni sportski događaj. Sada već možemo reći da smo uspjeli sobzirom na broj učesnika i zemalja iz kojih dolaze. Ono što je još važnije tokom dana  moći ćemo vidjeti na djelu najtrofejnije klubova u evropi, te veliki broj takmičara osvajača evropskih i svjetskih medalja

Ceremonija otvaranja planirana je za 13:00 časova a samo takmičenje odvijat će se na pet borilišta tokom cijeloga dana, počevši u 10:00 časova pa sve do 20:00 časova.

Koristimo priliku, da pozovemo sve ljubitelje karate sporta i sporta uopšte, da dođu u dvoranu Gimnazije i uživaju u majstorijama vrhunskih karate majstora, kako najmlađih tako i onih najstarijih.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име