Skupština grada Banjaluka usvojila je sinoć (12. januar 2024.) na vanrednoj sjednici prijedlog odluke o relokaciji budžetskih sredstava u javnim ustanovama.

’’Nakon današnje maratonske sjednice skupštine grada Banja Luka, prepunoj pauza i obrta, sve maske su konačno pale“, tvrdi Jelena Trivić predsjednica Narodnog fronta.

„PAO“ DOGOVOR!? Skupština grada Banjaluka usvojila prijedlog odluke o relokaciji budžetskih sredstava (foto)

Jelena Trivić dalje tvrdi da je sada svima jasno da će Draško Stanivuković biti SNSD-ov kandidat za gradonačelnika te mu predlaže da odmah potpiše SNSD-ovu člansku kartu.

Jelena Trivić je javno pitala Borenovića, koji je i predsjednik PDP-a, a koji, kako tvrdiTrovićka uporno brani Stanivukovićevo ponašanje i čuvenu “simbiozu”, da li i kada ćete ozvaničiti koaliciju sa SNSD i Miloradom Dodikom?!

ĐAJIĆ: Potkupljeni odbornici glasaće za Stanivukovićev rebalans (foto)

’’Nakon lakrdije od sjednice i traženja 16-tog odbornika, tj. još jednog iz SNSD-a, koji će pristati da glasa za nezakonit rebalans budžeta, sasvim je jasno čiji će kandidat na sljedećim izborima biti trenutni gradonačelnik Banjaluke“, rekla je Dijana Ješić odbornik Narodnog fronda u banjalučkoj Skupštini Grada.

Rebalans budžeta je najveći kriminal u istoriji Banjaluke, a očigledno će odbornici koje je potkupio gradonačelnik glasati za to, poručio je predsjednik Gradskog odbora SNSD Banjaluka Vlado Đajić komentarišući usvajanje prijedloga gradonačelnika Draška Stanivukovića da se i rebalans prošlogodišnjeg budžeta nađe na dnevnom redu sjednice banjalučkog parlamenta.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име