Saopštenje za javnost KMF Radnik MD Shop Bijeljina prenosimo u cjelosti:

Radnik je već počeo da razmišlja o novoj sezoni. Iako je žal što nismo ušli u finale regularnog dijela prvenstva, možemo reći da je i ove godine sezona djelimično uspiješna. Ove godine smo osvojili već Kup Republike Srpske, regularni dio prvenstva BiH smo završili na prvom mjestu i na kraju nesrećno ispali od ekipe Sarajeva, te smo imali šansu da osvojimo KUP BiH, ali i to smo na kraju izgubili u finalu.

Mi polako već spremamo ekipu za iduću godinu, sa nama dvije/tri sedmice treniraju novi igrač iz Bijeljine koji imaju dobrog staža u futsal ligama RS/BIH. Takođe, u pregovorima smo sa dva mlada poznata futsal igrača iz regije. Ekipa će doživjeti određenu rekonstukciju, greške iz prethodne sezone ne smijemo i nećemo ponoviti u novoj sezoni.

Odustati nećemo od našeg cilja da igraju igrači iz Bijeljine i okoline. KMF Radnik je za kratko vrijeme postao najbolja ekipa u RS i BiH, a o nama se priča i preko granice..

Uprava kluba je dala punu podršku stručnom štabu, a pred početak prvenstva se nadamo da ćemo odigrati jake prijateljske utakmice i ponovo pokazati da je Bijeljina grad futsala.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име