TOMICA STOJANOVIĆ pozvao MIĆIĆA da “DA“ ostavku!

Datum:

Share post:

Predsjednik GO SDS Bijeljina Tomica Stojanović, oštro je demantovao informacije koje „kruže posljednjih dana“ da je bijeljinski SDS filijala Gradonačelnika Mićića.

„Povodom niza raznih, odnosno lažnih informacija koje kruže zadnjih dana (bar ono što do nas dolazi), da smo mi Mićina filijala, želim da kažem da smo mi SDS i da ovdje nema izdaje ni predaje. Garantujem da ovi ljudi, da će biti SDS i da nema nikakvih talova između nas i njega. To želim jasno da kažem svim građanima Bijeljine i svima onima koji poturaju ove dezinformacije. Želim da te dezinformacije jasno razobličim. Dakle, nema takvih dogovora sa gospodinom Mićićem. Ovo što je on izdao, neka ga. Ovo što radi sa podsticajima je sramota. Iz moralnih razloga pozivam ga da da ostavku na mjestu Gradonačelnika. Ovo što se radi je težak kriminal. Ovako više ne može. Grad se na ovakav način ne može voditi. Ovo je zloupotreba službenog položaja. Svaki dan možete da primijetite razne zloupotrebe na području Grada Bijeljina. Ako će tako grad da se vodi, od toga nema ništa“, rekao je Stojanović i ponovo istakao mišljenje da Mićo Mićić nije kandidat Bijeljine, već Banjaluke.

„To tačno možemo da se uvjerimo iz nekoliko situacija. „Naša banka“ prelazi sa sjedištem u Banjaluku, pojedini ljudi ostaju bez radnih mjesta. U pitanju je više radnih mjesta. Pojedine investicije koje finansira dijelom Gradska uprava ili se finansiraju iz kredita – dolaze firme iz Banjaluke (prije svega mislim na građevinarstvo) da rade ovdje. Kao da mi nemamo dovoljno firmi iz Bijeljine da izvode te radove. To je sramota“, zaključio je Stojanović koji je naveo da kad god je SNSD radio sa nekim iz Bijeljine, da je firma propala (Bobar, Ming kafa, Pavlović banka, Žitopromet), a da će sada propasti i grad ukoliko dođu na vlast.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Teja Dora skače od sreće, SRBIJA U FINALU!

Najveće muzičko takmičenje "Evrovizija 2024" održava se ove nedelje u Malmeu u Švedskoj, gdje se predstavnica Teja Dora...

LOPARE: Načelnik Savić organizovao prijem povodom Đurđevdana za Miroslava Kojadinovića (foto)

Načelnik Lopara Rado Savić, sa saradnicima, je danas povodom Đurđevdana, Dana i krsne slave opštine organizovao prijem za...

Kineski predsjednik stigao u Srbiju – dočekao ga Vučić i državni vrh

Kineski predsednik Si Đinping doputovao je večeras oko 21.40 časova u Beograd, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao...

Crvena zvezda u velikom finalu!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Mege rezultatom 94:69 i plasirali u finale ABA lige. Sjajno su počeli meč...