TO GRADA BIJELJINA na 65. Danima berbe grožđa u Vršcu (foto)

Datum:

Share post:

Tradicionalna manifestacija Dani berbe grožđa u Vršcu i ove godine okupilo je brojne posjetioce, ljubitelje vina i drugih proizvoda od grožđa.

Vršac, Grad vina, tokom četiri dana biće prestonica uživaoca vina ali i drugih manifestacija koje su organizatori pripremili za sve posjetioce.

U četvrtak je startovao Grožđebal gdje se slavilo uz besplatno vino, kobasice i tamburaše a izabrana je i vinska ljepotica.

Turistička organizacija Vršac, organizator manifestacije pripremila je brojne sadržaje u toku trajanja događaja.

Turistička Organizacija Grada Bijeljina je učestvovala u završnoj kofenrenciji gdje su nam domaćini i gosti iz Rumunije predstavili projekat prekogranične saradnje (Interreg -IPA CBC) ,,BANAT GREEN CORIDOR“ koji će realizovati u narednom periodu. Sinoć je održan prijem u gradskoj upravi za sve goste, priređen vatromet a brojne goste, zabavljala je estradna umjetnica Tanja Savić.

Saradnja Turističkih organizacija Vršca i Bijeljine traje dugi niz godina tako da smo i ovoga puta bili gosti naših prijatelja, divnih ljudi iz ove organizacije.

Turistička organizacija Grada Bijeljina zahvalna je na gostoprimstvu i srdačnosti dragim kolegama iz Turističke organizacije Grada Vršca.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SPC i vjernici danas slave svetog Avtomona

Sveti sveštenomučenik Avtomon živio je i širio hrišćanstvo u Italiji sve dok car Dioklecijan nije započeo veliki progon...

LUKIĆ: Situacija sa afričkom kugom svinja u Srpskoj povoljnija

Koordinator Resora za veterinarstvo u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Njegoslav Lukić rekao je da je situacija sa...

Ljubavna priča Ajše i Miloša iz Bijeljine

Miloš i ja smo se vjenčali prije 3 godine. Naš zajednički život je ispunjen raznim izazovima ali uz...

Pouzdana partnerstva i podrška ključni za uspjeh i održivost domaćih gazdinstava – Porodica Gajić iz Gornjeg Crnjelova već 25 godina razvija svoju farmu muznih...

Pouzdana partnerstva i podrška ključni za uspjeh i održivost domaćih gazdinstava Farmer Ljubomir Gajić širi svoje gazdinstvo zahvaljujući...