TEPIH SERVIS “ŽIVANOVIĆ“ Bijeljina – dezinfekcija tepiha i namještaja, DOSTAVA BESPLATNA

Datum:

Share post:

Tepih servis „Živanović“ počeo je sa radom kada i autoperionica, 2005. godine. Kako se posao razvijao, razvijao se i unapređivao tepih servis. Vremenom je kompletna procedura pranja tepiha prešla sa ručnog na mašinsko pranje. Sušenje se obavlja u specijalno pravljenim objektima koji propuštaju svijetlost, a štite tepihe od kiše i vlage.

„Imamo sve što je potrebno za proces pranja tepiha i ne sušimo ih napolju. Dolazimo na adresu po pozivu klijenta i vršimo besplatan prevoz tepiha. Dovozimo tepihe kod nas i obilježavamo ih posebnim trakicama. Nakon toga, vršimo trešenje, pranje, centrifugiranje, sušenje, pakovanje i isporuku“, rekao je za portal „Dešavanja u Bijeljini“ Željko Živanović vlasnik autoperionice i tepih servisa „Živanović“.

Sušenje tepiha traje nekoliko dana, nakon čega se tepisi odlažu u magacin i vlasnici imaju rok 10 do 15 dana da ih preuzmu ukoliko su ih lično dostavili. Poslije tog roka, tepisi se odlažu u drugi magacin.

TESTNA REKLAMA

„Od prije par dana, imamo novinu, a to je dezinfekcija svih tepiha koje naši klijenti donose na pranje. Tepih servis radi tokom cijele godine i vrši besplatnu dostavu – odvozimo ih i nakon pranja vraćamo na adresu. U sklopu servisa radimo i dubinsko pranje namještaja, stolica, mebla, trakastih zavjesa. Imamo uglavnom sve potrebno za pranje i pokriveni smo mašinama sto posto“, objasnio je Živanović.

Adresa tepih servisa je Ulica Neznanih junaka 105, a broj telefona na koji možete da pozovete servis je 065/678-678. Po tepihe dolaze na području opštine Bijeljine, ali i u okolna mjesta koja su udaljena od Bijeljine maksimalno 20 kilometara.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

PROBLEM SA STRUJOM naselja Knez Ivo od Semberije – ELEKTRO BIJELJINA: Riješićemo problem (video)

Stanovnici naselja Knez Ivo od Semberije obratili su se portalu Dešavanja u Bijeljini kako bi iznijeli u javnost...

NEŠKOVIĆ (SDS) IZABRAN ZA DELEGATA U DOMU NARODA PS BiH

Posalnik SDS Želimir Nešković iz Lopara, na današnjoj Posebnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, je izabran za delegata...

BIJELJINA: Organizovana regionalna konferencija „Sigurne zajednice za sigurnu budućnost građana“ (foto)

Danas su u Bijeljini, u okviru Projekta jačanje otpornosti na prirodne katastrofe i unapređenje strategija pripravnosti (PREPS) u...

Na šta novac troše predstavništva Republike Srpske u inostranstvu?

Predstavništva Republike Srpske u inostranstvu dobila su još novca iz budžeta. Drugi put ove godine. Početkom ove, za...