Prvak Republike Srpske – bijeljinski Fudbalski klub „Radnik“ sutra igra posljednju utakmicu u ovoj sezoni, što je i prilika da sa svojim navijačima proslavi ovu važnu titulu.

Šef Stručnog štaba u „Radniku“ Velibor Đurić pozvao je sve ljubitelje fudbala i ovog bijeljinskog kluba da sutra, sa mnogo djece, dođu na gradski stadion gdje će plavi tim proslaviti titulu prvaka Srpske i povratak u Premijer ligu BiH.

Đurić je istakao da će sutra biti zasigurno odigrana kvalitetna utakmica protiv kvalitetne ekipe – FK „Rudar“.

On je ocijenio da je iza „Radnika“ nestvarna sezona, te napomenuo da su sve vrijeme bili konstantni, te čestitao igračima i Upravi za ovaj zajednički uspjeh.

„Radnikov“ kapiten Aleksandar Vasić istakao je da šampioni uvijek idu na pobjedu, te napomenuo da će to biti cilj i na sutrašnjem meču.

Vasić je izrazio zadovoljstvo jer je „Radnik“ istrajao i postao prvak Srpske.

„Ja bih, kao kapiten, volio da se zadrži okosnica ove ekipe, uz kvalitetna pojačanja, koja iziskuje Premijer liga“, rekao je Vasić i dodao da je prvom timu priključeno i nekoliko juniora.

Direktor Kluba Goran Janjić naglasio je da su imali podršku od Vlade Republike Srpske i Kabineta predsjednika Srpske, dok je ona izostala sa gradskog nivoa.

„Ova godina donijela je ozbiljne sportske uspjehe gradu Bijeljina. Mi smo u pobjedničkom vozu, ali nažalost nijedan sportski kolektiv u gradu nije dobio nijednu KM“, rekao je Janjić i napomenuo da ovaj slavljenički trenutak nije prilika za takve teme.

Ceremonija dodjele pobjedničkog pehara “Radniku” biće upriličena od 18.15 do 18.45 časova na atletskoj stazi gradskog stadiona, nakon čega će biti odigrana utakmica protiv “Rudara”.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име