Sutra počinje NASTAVA NA DALJINU u bijeljinskim SREDNJIM školama

Datum:

Share post:

U skladu sa preporukama Ministarstva prosvjete i kulture RS, srednje škole u Bijeljini sutra će početi sa nastavom na daljinu.

Na sajtu JU Gimnazije „Filip Višnjić“ www.gimnazijabijeljina.com profesori će postavljati nastavno gradivo koje će đaci moći da preuzmu, a u dogovoru sa učenicima, koristiće se Viber grupe, Facebook/Messenger i Google Clasroom. Profesori će svoje konsultacije držati putem mejlova koje će učenici moći naći na sajtu škole. Pored toga, sve informacije, učenici će moći naći na Fejsbuk stranici škole, kao i na Instagram profilu „budi_i_ti_gimnazijalac“.

Nastavni materijal za učenike Ekonomske škole u Bijeljini, biće prosleđivani na sedmičnom nivou i profesori će svoje učenike o materijalima obavještavati putem Viber grupa. Materijali će biti dostupni putem linkova koje će učenicima dostavljati odjeljenske starješine. Pored toga, predmetni profesori i uprava škole, biće dostupni za konsultacije sa učenicima u unaprijed predviđenim terminima. U okviru ovih aktivnosti predviđena je video prezentacija nastavnih sadržaja i interaktivan pristup.

Tehnička škola „Mihajlo Pupin“ u Bijeljini, sve nastavne sadržaje za učenike učiniće dostupnim putem sajta www.tspupin.org. Svi predmetni profesori, biće dostupni učenicima putem mejlova koje će učenici moći pronaći na sajtu škole. Na taj način, učenici će moći tražiti i dodatna pojašnjenja za sve nastavne sadržaje. Učenici koji nisu u mogućnosti da prate sadržaje na školskom sajtu, od odjeljenskih starješina mogu dobiti uputstva o načinu preuzimanja materijala.

Iz škola napominju da je nastava na daljinu obavezna za sve učenike i mole da učenici ovaj vid nastave shvate ozbiljno i prihvate se svojih obaveza da bi uspješno priveli kraju ovu školsku godinu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zaključci Predsjedništva PDP: Za 15 dana prijedlog za gradonačelnika Banjaluke

Predsjedništvo PDP smatra da aktuelna vlast u Republici Srpskoj i na nivou zajedničkih institucija BiH ništa ne čini...

BIJELJINA: Predivno veče u Dvorovima uz bogat kulturno-umjetnički program (foto)

U Svetosavskom domu u okviru Hrama svetog velikomučenika Prokopija u Dvorovima obilježen Međunarodni dan maternjeg jezika.Učestvovali su bivši...

Bijeljinski bend „Plan B“ – prepoznatljiv u gradu po svom muzičkom repertoaru i žurkama koje prave na privatnim slavljima (video)

Muzički sastav “Plan B” jedan je od bijeljinskih lokalnih bendova koji je postao prepoznatljiv u gradu po svom...

Uskoro saobraćajni znakovi „divljač na putu“ na svim rizičnim lokacijama u Srpskoj

Lovački savez Republike Srpske obavještava korisnike lovišta u Republici Srpskoj da će u narednom periodu biti intenzivirane aktivnosti...