Sutra počinje NASTAVA NA DALJINU u bijeljinskim SREDNJIM školama

Datum:

Share post:

U skladu sa preporukama Ministarstva prosvjete i kulture RS, srednje škole u Bijeljini sutra će početi sa nastavom na daljinu.

Na sajtu JU Gimnazije „Filip Višnjić“ www.gimnazijabijeljina.com profesori će postavljati nastavno gradivo koje će đaci moći da preuzmu, a u dogovoru sa učenicima, koristiće se Viber grupe, Facebook/Messenger i Google Clasroom. Profesori će svoje konsultacije držati putem mejlova koje će učenici moći naći na sajtu škole. Pored toga, sve informacije, učenici će moći naći na Fejsbuk stranici škole, kao i na Instagram profilu „budi_i_ti_gimnazijalac“.

Nastavni materijal za učenike Ekonomske škole u Bijeljini, biće prosleđivani na sedmičnom nivou i profesori će svoje učenike o materijalima obavještavati putem Viber grupa. Materijali će biti dostupni putem linkova koje će učenicima dostavljati odjeljenske starješine. Pored toga, predmetni profesori i uprava škole, biće dostupni za konsultacije sa učenicima u unaprijed predviđenim terminima. U okviru ovih aktivnosti predviđena je video prezentacija nastavnih sadržaja i interaktivan pristup.

Tehnička škola „Mihajlo Pupin“ u Bijeljini, sve nastavne sadržaje za učenike učiniće dostupnim putem sajta www.tspupin.org. Svi predmetni profesori, biće dostupni učenicima putem mejlova koje će učenici moći pronaći na sajtu škole. Na taj način, učenici će moći tražiti i dodatna pojašnjenja za sve nastavne sadržaje. Učenici koji nisu u mogućnosti da prate sadržaje na školskom sajtu, od odjeljenskih starješina mogu dobiti uputstva o načinu preuzimanja materijala.

TESTNA REKLAMA

Iz škola napominju da je nastava na daljinu obavezna za sve učenike i mole da učenici ovaj vid nastave shvate ozbiljno i prihvate se svojih obaveza da bi uspješno priveli kraju ovu školsku godinu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

TRIVIĆEVA IZOSTALA Borenović i Stanivuković sa odbornicima i poslanicima: Usvajamo pobjedničku taktiku za naredne izbore (foto)

Rukovodstvo PDP-a sa vidnim izostankom Jelene Trivić danas se okupilo na ručku. Sve su objavili i na društvenim...

Pred prepunom salom Centra za kulturu „Semberija“ održana Manifestacija inkluzivnog karaktera „Zajedno možemo sve. Baš sve!“ (foto)

Večeras je u Centru za kulturu Semberija pred prepunom salom organizovana manifestacija inkluzivnog karakterwa pod nazivom "Zajedno možemo...

Gradonačelnik Bijeljine posjetio preduzeće ’’Patriot’’ (foto)

Gradonačelnik Bijeljine posjetio je juče (petak, 02 decembar 2022.) preduzeće ’’Patriot’’ koje zapošljava ratne vojne invalide iz Odbrambeno-otadžbinskog...

NEŠIĆ, DNS: Vukanovićev poslanik nije glasao za kandidata PDP

Lider DNS-a Nenad Nešić komentarisao je glasanje u Narodnoj skupštini Republike Srpske za izbor delegata u Domu naroda...