STEVO LAZIĆ PROTESTOVAO ispred zgrade Gradske uprave u Bijeljini (foto,video)

Datum:

Share post:

Danas je vlasnik BP „Dragstes“ Stevo Lazić, kolima došao ispred zgrade Gradske uprave i na taj način izrazio protest zbog neriješenog pitanja problema svoje imovine.

„Danas sam nažalost, morao doći pred Opštinu da izrazim svoje nezadovoljstvo. Više puta sam pokušavao, pismeno obavještavao sve inspekcije, pokušavajući da sačuvam svoju imovinu. Imovina je pokojnog oca koja je napravljena 1995. godine i uplanjena. Međutim, teško da mogu da je sačuvam, jer nemam podršku Grada i sve je mnogo daleko otišlo“, rekao je Lazić za portal Dešavanja u Bijeljini.

Problem koji Lazić ima se tiče dalekovoda koji je u njegovom vlasništvu, ali je oštećen od strane kompanije „Nešković“, rekao je Lazić.

Stevo Lazić, vlasnik BP Dragstes

„Konkretno se radi o dalekovodu koji je moj pokojni otac napravio. To niko ne spori, čak ima i u dokumentima da se vodi u našem vlasništvu. Niko ne spori da je to naše, ali, nažalost, niko od institucija ne želi da izađe i pomogne. Jednostavno sam bez komentara. Moj pokojni otac ga je održavao i ja sam to naslijedio. Trenutno imamo velikih problema sa kompanijom Nešković. Dolazi do oštećenja dalekovoda. Obraćali smo se svim nadležnim institucijama da pokušaju da riješe te nesuglasice i spor, ali niko nije imao želje da riješi“, objasnio je Lazić.

Ulazak vlasnika BP Dragstes u zgradu Gradske uprave

On navodi da se obraćao i Odjeljenju za urbanizam Grada Bijeljina i Elektro-Bijeljini više puta.

Odlazak vlasnika BP Dragstes u Građevinsku inspekciju

„Elektro-Bijeljina nam odgovorno tvrdi da oni ništa nemaju s tim, jer je to naše vlasništvo. Oni ne žele da učestvuju u rješavanju tog problema, a izdali su mu saglasnost za objekat“, zaključio je Lazić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Rukometašice Srbije preko Čilea izborile drugu fazu Svjetskog prvenstva

Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u narednu fazu Svjetskog prvenstva pošto je u meču trećeg kola Grupe...

LOPARE: STRUČNI SKUP O UPRAVLJANJU STAKLENIM OTPADOM

U Loparama je održan stručni skup iz oblasti upravljanja staklenim otpadom, koji je organizovalo lokalno Javno komunalno preduzeće...

STOJANOVIĆ: „Sastanak u Briselu obećava napredak na evropskom putu BiH“

“Nastavak dijaloga sa EU je od ključne važnosti, ali i rješavanje konkretnih problema koji su pred nama na...

Mladicu dužu od metar i težu od 10 kg u Drini ulovio iskusni ribar Simo Pokorni (foto,video)

U Zvorniku, na rijeci Drini ulovljen kapitalan primjerak mladice teže od deset kilograma i duža od metar. Zbog...