Stanivuković o prijavi MUP-a: Politička priča i budalaština

Datum:

Share post:

Politička priča i budalaština, tako je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković prokomentarisao izvještaj koji je Policijska uprava Banjaluka podnijela protiv njega i ovlaštenog potpisnika u Odjeljenju za prostorno uređenje Gradske uprave Vuka Višekrune.

Oni su prijavljeni zbog sumnje da su nenamjenski potrošili kredit od 1.767.129 KM.

“Dokaz tome je da je policija samoinicijativno skupljala informacije. Dakle, nema naredbe o sprovođenju istrage od strane tužilaštva u ovom trenutku”, kazao je on i dodao da se radi o novcu koji je potrošen na građane Banjaluke.

Kaže da će izaći u javnosti u narednim danima sa detaljima i dokazima o ljudima koji, kako kaže, vrše pritisak na određene ljude iz policije da to rade. Naveo da se to odnosi na Vladu Đajića, koji je inače predsjednik GO SNSD Banjaluka.

“Bio sam juče u policiji popio sam kafu i ispričao se, bilo mi je lijepo. Navikao sam da zbog takvih razloga idem u policiju”, naveo je on.

CAPITAL je jutros objavio da je Policijska uprava Banjaluka podnijela izvještaj protiv Stanivukovića i Višekrune zbog sumnje da su nenamjenski potrošili kredit od 1.767.129 KM.

Prema pisanju medija novac je iz kredita potrošen na gradnju kružnog toka u Bulevaru Cara Dušana kod tvrđave Kastel, kojom je izmijenjen režim saobraćaja u Banjaluci.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: capital.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

USVOJEN Izborni zakon Republike Srpske

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je na Trinaestoj posebnoj sjednici Izborni zakon Republike Srpske. Za Izborni zakon glasao je...

Na današnji dan prije 32 godine ODBRANJENA vojna fabrika „Pretis“

Iz Udruženja građana boraca i njihovih potomaka Treće sarajevske brigade VRS izdato je saopštenje o istorijskim događajima iz...

PETROVIĆ: Regulacioni planovi Bijeljine na javnoj raspravi – privredni razvoj se nastavlja (foto)

Danas je u Gradskoj upravi održan sastanak na temu izrade regulacionih planova „Agro-tržni centar“ i „Industrijska zona 4“...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Srpska zvala, narod se odazvao – ne priznajemo nikakve lažne rezolucije (foto)

Republika srpska zvala, narod se odazvao - sa veličanstvenog skupa poručeno: ne priznajemo nikakve lažne rezolucije Oko 50 000...