– Rješenje za „Akvanu“ ima ali nema pečata, rekao je gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković na današnjoj konferenciji za novinare. 

„Nema presjednika Skupštine grada da udari pečat i da se odluka objavi u Službenom glasniku. Njemu je resorno ministarstvo odgovorilo da nema potrebe za novim pečatom i da nije morao poništavati“, istakao je Stanivuković. 

On je pozvao predsjednika Skupštine grada da riješi problem pečeta i da radi svoj posao.

„Ukoliko to ne bude naredne sedmice prikupljaćemo potpise I pokrenuti inicijativu za smjenu Ljube Ninkovića. On se u svoje prostorije ovakvim neradom ne može vraćati, ja ga napominjem da krećemo sa inicijativom za njegovom smjenu, on je prevario glasače jer je prešao iz jedne u drugu stranku“, izjavio je Stanivuković. 

Blokada je na djelu i kad se skupština završi, čekaju brojne usvojene odluke, istakao je Stanivuković. Dodaje i da se manipuliše pričom o školi u naselju Ada. 

„Skupština grada, SNSD i Đajić žele da ova škola bude područna“, naveo je Stanivuković. 

Tvrdi i da je jedinstven stav sa rukovodstvom Srbije da ova škola, bude centralna. 

“ Očekujemo do kraja jula još jednu sjednicu skupštine grada, nema priče o odmoru jer oni ništa ni ne rade“, ističe gradonačelnik Banjaluke. 

Jedna od najkatastrofalnijih inicijativa je ona koja je potekla od Đajića o izgradnji spomen-obilježja i promjene lokacije“, ocjenio je Stanivuković. 

“ Ili neko svjesno laže ili on laže. Doktor tvrdi da neće biti uklesana imena poginulih boraca što je laž“, naglasio je Stanivuković. 

Niko se nije usprotivio ovoj ideji, to je nacionalna ideja, zaključio je Stanivuković. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име