Stanivuković demantovao da je KUPIO KONJA vrijednog 45.000 KM

Datum:

Share post:

Narodni poslanik u Parlamentu Srpske Draško Stanivuković oglasio se povodom pisanja medija o nabavci konja navodno vrijednog 45. 000 KM.  

Demanti prenosimo u cjelosti.

“Nakon višegodišnjeg, sistemskog iznošenja niza laži na moj račun počev od toga koji automobil privatno vozim, naslova kao što su ’Stanivuković novo čedo engleske obavještajne službe’; zatim vijest da sam pokušao državni udar (što je Tužilaštvo zvanično reklo da je neistina), da su moje izjave tendenciozne i šovinističke, pa do toga kako sam zloupotrijebio potpise građana, šta sam kupio i koliko to košta… Zatim nazivanja izdajnikom, lažnih informacija o mojim saradnicima kojima ste etiketirali da su mi oni slupali automobil, navodnog pokušaja upada u zgradu PU Banjaluka, vijesti da sam ja napao Dodika u Čelincu (za šta je još sudski proces u toku i za koji će se dokazati da sam u pravu), objavljivanja ličnih podataka na RTRS-u i stavljanje mene u isti koš sa najvećim krimanalcima naše države i ostalih nebula, dužan sam zahtijevati svaki put od vas objavljivanje demantija, kao mog zakonskog prava.

Za sve gore pomenuto ste objavljivali moje demantije, bez osporavanja ijedne činjenice koju sam iznio, što nedvosmisleno govori o zlonamjernosti i neutemeljenosti vaših tekstova.

TESTNA REKLAMA

Zadnje takvo vaše pisanje je o navodnoj kupovini konja vrijednosti koju ste izmislili od 45.000 KM.

Poznato je da ste kroz vaše medijsko izvještavanje kao javni servis zajedno sa ovom vlasti kroz sistemsko narušavanje morala već odavno stavili cijenu na ljudske živote, a sada i na sva druga živa bića. Kad neko kupuje kućnog ljubimca, pa bio to pas, mačka, ili konj nikad se ne gleda cijena, već ljubav čovjeka prema toj životinji.

Kao ozbiljna medijska kuća, koja se finansira narodnim novcem trebate znati da ,novinar’ koji se usudi pisati ovakve dezinformacije mora imati povjerljiv i pouzdan izvor za iste. Stoga, ukoliko ne objavite ugovor ili dokaz o kupovini konja navedene vrijednosti trebate znati da to predstavlja djelo klevete sa ciljem narušavanja mog javnog ugleda, dostojanstva i časti, za koje ćete vi kao medijska kuća, te autor ovog napisa morati odgovarati pred Sudom! 

Takođe, izvori sa kojih preuzimate vijesti su uglavnom portaloidi kreirani od strane vas i SNSD-a, upravo sa istim ciljem diskreditovanja mene u političkom smislu, za koje je karakteristično da se koriste fraze poput: ‘pričaju izvori bliski Stanivukoviću’, ‘kaže jedan penzioner (građanin)’, ‘pričaju Stanivukovićevi prijatelji’…

 

Ko su ti Stanivukovićevi prijatelji imenom i prezimenom? Ili je autor razgovarao sa fiktivnim osobama.

Na ovakav način se pokušava sistemski da naruši ugled mene i moje porodice. Na sreću, mnogi Banjalučani nas poznaju te znaju da smo stara banjalučka porodica koja je veliko bogatstvo imala još prije više od 100 godina, kada su se bavili trgovinom stoke. Moja porodica je pokazala nenadoknadivu ljubav prema svome narodu položivši život mog strica Draška u temelje Republike Srpske. Dok su za to isto vrijeme drugi, samoproglašeni patriote, polagali nadu u šverc cigareta i goriva.

Kada ćete napisati članak koliko je porodica Stanivuković pomogla porodica, humanitarnih i društveno korisnih aktivnosti, koliko sam ja naknada podijelio građanima? Koliko je moja baka nahranila slučajnih, znanih i neznanih prolaznika?

 

Taman, poštovani mediji koji ste prenijeli tekst radi klikova, da sam konja platio i 100.000 KM (a cijena koja je pomenuta nema veze sa vremenom i prostorom u kojem je napisana) to sam učinio od privatnog novca moje porodice, a ne iz javnih prihoda. Dok se nečiji privatni poslovi finansiraju sredstvima i do 3 miliona narodnog novca, čiji kumovi i sinovi dobijaju sve moguće tendere, a oni na posebnim sjednicama Narodne skupštine ne pričaju o nacionalnom i vitalnom interesu, već pokazuju fotografije moje kuće. Što govori da im nije do nacionalnog interesa, već do potrebe da diskredituju političke neistomišljenike.

Žao mi je što se moram baviti pisanjem demantija za kafanske priče, neutemeljene na činjenicama. Molim medije da se konačno bave mojim javnim životom i politikom, a ne upornim zadiranjem u privatni život”, stoji u saopštenju narodnog poslanika Draška Stanivukovića.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com/rtvbn.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođena je jedna djevojčica. Broj rođenih i upisanih...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 0 KROMPIR kg 1,00-1,50 KM 1 MLADI KROMPIR kg 1,50 KM 2 CRNI LUK kg 1,00-1,50 KM 3 BIJELI LUK kg 8,00 KM 5 PASULJ kg 4,00-5,00 KM 6 PAPRIKA...

VRIJEME DANAS pretežno sunčano i toplije

Jutro sveže i pretežno vedro uz umerenu oblačnost, ponegde oko reka sa prolaznom maglom. U višim predelima hladno....

POČINJE SUĐENJE Ejupu Ganiću i ostalim optuženim za zločine u Dobrovoljačkoj

Statusna konferencija pred početak suđenja Ejupu Ganiću i još devetorici nekadašnjih vojnih i policijskih funkcionera za zločine u...