STANIVUKOVIĆ: Bio sam naivan

Datum:

Share post:

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, istakao je da sjednica nije održana 90 dana, te da je bio naivan i mislio da niko neće odbiti besplatan javni prevoz u tom gradu.

„Želim poručiti svim penzionerima da je SNSD rekao ne, kada je riječ o besplatnim mjesečnim kartama javnog prevoza putnika“, naveo je on, te dodao da bi sve mjesečne karte bile 25 odsto jeftinije, a pojedinačna karta bi bila jeftinija za 80 pfeninga.

Kako kaže SNSD je protiv Banjaluke i protiv zdravog razuma.

„Oni su i protiv Evropske kuće, te su sve važne tačke skinute. Došlo je vrijeme da ja pozovem narod ispred komiteta SNSD-a. Pozvaću sve ljude koji su za neradnu nedjelju, pomjeranje kladionica od škola i povoljniji javni prevoz“, rekao je Stanivuković i dodao da će imati hitan sastanak sa svojim saradnicima.

„Kao gradonačelnik sam za sve, a SNSD od hiljadu dobrih ideja uzme jednu ili dvije. Njihov odabir sa ovakvog švedskog stola je bila dvorana, a sve ostalo nisu podržali“, rekao je on.

Ističe da će imati sastanak i sa penzionerima.

Bojan Kresojević, gradski menadžer, istakao je da je za današnju sjednicu predloženo povećanje subvencija za boravak u privatnim predškolskim ustanovama.

„Predviđeno je  da se sredstva za ovu namjenu povećaju za 1.300.000 KM. Očekujemo da skupštinska većina prihvati razmatranje i usvajanje ove odluke“, rekao je on.

Dodaje da je ova administracija prva uvela subvencije, a sada je obezbjedila sredstva za njihovo povećanje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Na mitingu „Srpska te zove“ razvijena zastava duga 500 metara (foto,video)

Na mitingu "Srpska te zove" razvijena je zastava Republike Srpske duga 500 metara. Na Trgu Krajine u Banjaluci u toku...

Vijore se zastave, hiljade učesnika stiglo na Trg Krajine: Sve spremno za miting „Srpska te zove“ (foto,video)

Na Trgu Krajine se uoči mitinga "Srpska te zove" okupilo, prema procjeni novinara, više od 10.000 građana, koji...

Selak (SPS) i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin u Banjaluci uoči narodnog skupa “Srpska te zove”

Predsjednik SPS Goran Selak i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin sastali su se u Banjaluci uoči narodnog skupa...

ČEDOMIR JOVANOVIĆ: ’’Je li se desio genocid u Srebrenici? Jeste. I tačka!’’ (foto,video)

Srpskom narodu ponovo pokušava da se nametne epitet genocidnog rezolucijom o Srebrenici koja će biti predstavljena u Ujedinjenim...