STANIĆ SDS: Građani Doboja da kazne one koji su ih prevarili

Datum:

Share post:

Građani Doboja će na ponovljenim izborima u nedelju imati priliku da kazne one koji su ih prevarili i koji žele i dalje da kradu budućnost ovog grada i Republike Srpske, izjavio je večeras u Kostajnici kod Doboja Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u NSRS.

Uvjeren sam, poručio  je Stanić, da podmukle i prljave stvari kao što je izdaja moraju kad tad biti kažnjene.

 „Pozivam građane Doboja da izlaskom na izbore pokažu Sanji  Vulić da Doboj  više nije njen grad  i da kazne i ostale koji su ih prevarili“, rekao je Stanić.

On kaže da se sa ljudima koji kradu i otimaju ni Doboj, ni Republika Srpska, ne mogu nadati svjetloj budućnosti.

„Doboj mora napredovati, a umjesto toga on je sada ekonomski mrtav grad. Protivnik sam da narod odlazi odavde i moramo poručiti ovima na vlasti da je srpski narod izdržao i pobijedio mnoge okupatore i da će tako i njih pobijediti“, istakao je Stanić.

Zoran Vidić, načelnik Broda, kaže da se na izborima 21. februara građani neće samo opredjeljivati  između stranka i njihovih kandidata, nego između onoga šta je moralno, a šta nemoralno.

„Ono što se desilo na izborima koji su poništeni nije samo krađa to je sramota za srpski narod i rod. Svi smo na testu, ne samo SDS, nego čitava Republika Srpska, jer su ponovljeni izbori u Doboju prerasli lokalni karakter“, poručio  je Vidić 

On je izrazio  zadovoljstvo što sada ima jako puno ljudi koji neće dozvoliti da u Doboju neko ponovo ukrade izbornu volju naroda.

Vidić je pozvao građane da ne ustuknu pred ucjenama i pokušajima zastrašivanja kojima se služi aktuelna vlast.

„Strah se mora prevazići i kako bi svaki čovjek mogao slobodno i svojom voljom iskoristiti svoje biračko pravo“, kazao je Vidić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Načelnik opštine Lopare, Rado Savić, čestitao najradosniji hrišćanski praznik – Vaskrs

Načelnik opštine Lopare Rado Savić čestitao je sugrađanima i majevičkoj dijaspori hrišćanski praznik – Vaskrs. „Na praznike u kojima...

MRŠIĆ: 18. i 19. maja “I sajam ljepote i zdravlja” u Bijeljini – Novac od ulaznica biće proslijeđen Udruženju “GEA” (video)

U Bijeljini će 18. i 19. maja biti organizovan Prvi sajam ljepote i zdravlja u Hotelu "Drina". "Svi će...

DODIK: Srbija snažan oslonac Srpskoj

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je Srbija snažan oslonac Republici Srpskoj. Dodik je naveo da je...

Srpski jezik među težima jezicima za učenje

Iako ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje jedan od često citiranih izvora je Foreign service institute (FSI)...