SRĐAN MIJATOVIĆ: Mijenjaću političke partije dok se ne čuje MOJ GLAS

Datum:

Share post:

Kandidaturu predsjednika SDS Semberija Miće Mićića za Gradonačelnika Bijeljine danas je podržala i Socijalistička partija Srpske.

Povjerenik GO Socijalističke partije Srpske Srđan Mijatović je istakao da je sinergija lokalne i republičke vlasti bitan korak za Semberiju i građane Bijeljine.

MIĆIĆ: Potpisaću sporazum i sa US i sa NDP
Na pitanje novinara portala Dešavanja u Bijeljini da li je u Mićećovom planu potpisivanje sporazuma SDS Semberija sa Ujedinjenom Srpskom i NDP, Mićić je najavio da će SDS Semberija u narednim danima potpisati sporazum i sa Ujedinjenom Srpkom Nenada Stevandića.

„Siguran sam da ćemo potpisati i sa gospodinom Stevandićem i njegovim ljudima u Bijeljini. Imamo dobru saradnju sa direktorom škole i sa čovjekom koji je povjerenik. Nismo još razgovarali sa ljudima iz NDP-a. Vi znate da je Dragan Čavić moj stari politički prijatelj i lični prijatelj i nema nijedan razlog da ne idemo dalje”, rekao je Mićić. 

Srđan Mijatović,Mićo Mićić, Darko Mitrić

MIJATOVIĆ: Mijenjaću političke partije
Mijatović je na pitanje kako komentariše politički zaokret i podršku kandidaturi Miće Mićića za gradonačelnika Bijeljine, s obzirom na to da je opštepoznato da je 2016. godine bio jedan od stubova kampanje baš protiv Miće Mićića, rekao da će mijenjati političke partije dokle god se ne bude čuo njegov glas.

“Daću jasan odgovor, mnogi su mene prozivali kako mijenjam političke partije. To su ljudi koji se bave ko je gdje, u kojoj je partiji i šta će raditi, da li postoji lični interes ili ne. Ja sam dokaz da iza mene ne stoji lični interes i nikad nisam išao za tim funkcijama i dalje sam doktor u službi hitne medicinske pomoći. Mijenjaću partije sve dok se ne čuje moj glas i problemi naših sugrađana, sve ono što može da se riješi”, bio je izričit Mijatović.

Na dodatno pitanje novinara Dešavanja u Bijeljini da li njegova izjava da će i ubuduće mijenjati političke partije, znači da ima preveliku želju za vlašću ili neku svoju ideologiju u političkom smislu, Mijatović je odgovorio da će brojanje promijena političkih partija ostaviti onima koji su se time bavili i do sada i da on nema potrebu za vlašću. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...