U Flamingo Parku održana humanitarno-sportska manifestacija “Trojka iz bloka”.

Portal Miami Glasnik je u saradnji  sa humanitarnom organizacijom “Srbi za Srbe” organizovao sada već tradicionalni, četvrti turnir u našem gradu. Uprkos izazovima koje je donelo kišno vreme, manifestacija je privukla rekordan broj posetilaca i učesnika, čime je još jednom potvrdila svoj rastući značaj i popularnost. Ovom prilikom prikupljeno je više od 2000 dolara za ugrožene srpske porodice širom Balkana.

Ove godine takmičenje je okupilo rekordnih 53 učesnika svih uzrasta. Iako su vremenski uslovi dva puta prekinuli takmičenje, entuzijazam i sportski duh nisu jenjavali, pa je veliki broj posetilaca ostao do samog kraja događaja, podržavajući takmičare do dramatičnog finala.

trojka iz bloka miami

Uprkos lošem vremenu i kiši veliki broj posetilaca ostao je do samog kraja turnira.

Finalna runda donela je neizvesnost i uzbuđenje, a pehare su zasluženo osvojili Mirko Babić na trećem mestu, Marko Lučić kao drugoplasirani, i Filip Simić, koji je zauzeo prvo mesto. Filip ovim trijumfom potvrdio je da je najbolji “trojkaš u Majamiju”, budući da je ovo njegova druga pobeda na turniru “Trojka iz bloka”, nakon što je isti uspeh ostvario 2021. godine.

pobednici trojke iz bloka 2023 miami

Mirko Babić, Filip Simić i Marko Lučić, pobednici Trojke iz Bloka u Majamiju za 2023. godinu

Osim sportskog takmičenja, manifestacija je bila obogaćena i bogatim nagradama za pobednike, zahvaljujući lokalnim sponzorima. Rakija Lounge obradovao je tri najbolja takmičara večerom u svom restoranu, dok je frizerski salon “Hairsalon Skele” poklonio vredne vaučere. Posebna zahvalnost ide Slađani iz Madam la Luma, koja je posetiocima omogućila da uživaju u ukusnim domaćim specijalitetima.

Trojku iz Bloka 2023 obeležio je rekordan broj učesnika i posetilaca.

“Trojka iz bloka” i ove godine dokazala je da sport i humanost idu ruku pod ruku, te da je zajednica sposobna da se ujedini u cilju pomoći onima kojima je najpotrebnije, a ujedno proživi trenutke radosti i zajedništva.

Očekuje se da će sledeće godine ovaj događaj biti još masovniji i uspešniji. Velika zahvalnost svim posetiocima, učesnicima i volonterima bez čije pomoći ovaj turnir ne bi mogao biti održan!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: miamiglasnik.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име