Spriječiti krađu saobraćajnih znakova

Datum:

Share post:

Za izgradnju i održavanje horizontalne saobraćajne signalizacije na području Bijeljine u ovoj godini je utrošeno ukupno 34.955 KM i urađen je značajan obim posla, navodi se u informaciji o stanju puteva na području grada koju će odbornici razmatrati na narednoj skupštinskoj sjednici.

Kada je riječ o vertikalnoj signalizaciji, odnosno saobraćajnim znacima, u informaciji se napominje da je u posljednjih 10-ak godina kontinuirano zamjenjivana stara i postavljana nova.

„Godišnje se, već nekoliko godina unazad, na uličnoj mreži Grada Bijeljina ugradi oko 100 novih saobraćajnih znakova“, navodi se u informaciji i ističe problem uništavanja i otuđivanja vertikalne saobraćajne signalizacije, što, kažu, u posljednje vrijeme poprima sve veće razmjere.

TESTNA REKLAMA

U tom smislu bi, smatraju u Odjeljenju za stambeno-komunalne poslove i zaštitu životne sredine, ovom problemu više pažnje trebalo da posvete komunalna i civilna policija, da bi se očuvala društvena dobra, a sankcionisali svi zatečeni na uništavanju ili otuđivanju saobraćajne signalizacije.

U ovoj informaciji navode da se na području grada trenutno izvode i radovi na izgradnji kanalizacionog sistema u sklopu „ORIO“ projekta, koji predstavlja kapitalni projekat, odnosno jedan od najvažnijih projekata koji se provodi na području Grada Bijeljina

„U sklopu izgradnje fekalne kanalizacije kroz `ORIO` projekat u 2018. godini rekonstruiše se i određeni broja ulica na gradskoj uličnoj mreži“, navodi se u informaciji o stanju puteva i gradskih ulica i dodaje da će ovaj posao biti nastavljen i u 2019 godini.

Izvor: www.ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Đokovićeve sljedeće mete i brojke koje bi ga učinile besmrtnim

Novak Đoković je najbolji igrač svih vremena i ta rečenica već sada može da se izgovori bez ikakve...

BIJELJINA: KMF Radnik MD Shop srušio lidera

U susretu dvije prvoplasirane ekipe U-19 Premijer lige BiH, grupa Sjever, u Velikoj Brijesnici domaća ekipa FK Doboj...

SANKCIJE SRPSKOJ: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez

Stižu sankcije Srpskoj: Šmit najavio reakciju na Dodikov potez Kristijan Šmit, kojeg Republike Srpska ne priznaje za visokog predstavnika...

BIJELJINSKOJ BOLNICI „SVETI VRAČEVI“ PRIZNANJE OPŠTINE PELAGIĆEVO (foto)

Na svečanoj akademiji povodom 30 godina od osnivanja opštine Pelagićevo, JZU Bolnica “Sveti Vračevi” Bijeljina dobitnik je priznanja...