Spotify uskoro dobija hi-fi audio striming, ali moraćete da platite više

Datum:

Share post:

Spotify, jedna od vodećih platformi za striming muzike, najavljuje uvođenje novog, naprednijeg paketa pretplate pod nazivom Supremium. Ovaj paket će omogućiti korisnicima dugo očekivani hi-fi audio striming, prema izvorima dobro upućenim u ovu temu, na koje se poziva Bloomberg. Prema izvještaju TechCrunch-a, očekuje se da će ovaj paket biti dostupan korisnicima kasnije ove godine.

Vijest o novom paketu pretplate izazvala je veliko interesovanje na društvenim mrežama i u medijima, što je natjeralo Spotify da se oglasi.

“Neprestano težimo poboljšanju naše ponude i pružanju veće vrednosti našim korisnicima. Ipak, ne komentarišemo spekulacije o mogućim novim funkcijama i trenutno nemamo ništa novo da podelimo sa javnošću”, rekao je predstavnik kompanije.

Spotify je još 2021. godine najavio da planira da omogući hi-fi striming, tj. slušanje muzike u kvalitetu CD formata na svim uređajima i zvučnicima sa Spotify Connect funkcijom.

Međutim, dok je Spotify odugovlačio sa implementacijom ovog plana, konkurentske usluge kao što su Amazon Music i Apple Music već su omogućile korisnicima hi-fi striming muzike bez dodatnih troškova.

Uvođenje hi-fi audio striminga na Spotify-ju predstavlja značajan korak napred za ljubitelje muzike koji teže vrhunskom kvalitetu zvuka. Međutim, ovaj kvalitet dolazi sa povećanjem cijene, što može uticati na korisnike da razmisle da li da ostanu na Spotify-ju ili da pređu na konkurentske platforme koje već nude visokokvalitetni striming bez dodatnih troškova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Sutra Izborna skupština GO SPS Bijeljina

U Bijeljini će se održati Izborna skupština Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske Bijeljina. U nedjelju, 3. marta 2024. godine,...

Uspješno izvedena pokazna vježba “Spasavanje 24 – Bratunac” (foto)

U Bratuncu je juče uspješno izvedena pokazna vježba „Spasavanje 24 - Bratunac“, koju je Republička uprava civilne zaštite...

DODIK NAKON SASTANKA SA BLANAROM “BiH u EU može samo bez Šmita i stranih sudija” (foto)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je nakon sastanka sa ministrom inostranih poslova Slovačke Jurajem Blanarom da je...

U Bijeljini rođene ČETIRI BEBE

Dvanaest beba rođeno je u Banjaluci, po četiri u Bijeljini i Gradišci, u Zvorniku tri, po dvije u...