SPASIOCI SRPSKE U TURSKOJ: Danas smo bili svjedoci da su čuda moguća (foto,video)

Datum:

Share post:

Članovi Spasilačkog tima Civilne zaštite Republike Srpske, koji su izvukli iz ruševina u Kahramanmarašu živu djevojčicu, opisali su današnji događaj kao čudo.

Simić sa spasiocima Srpske u Turskoj - Foto: RTRS

Simić sa spasiocima Srpske u TurskojFoto: RTRS

– Bili smo  u ruševinama kada smo vadili tijelo nastadale žene i tada začuli glas. U akciji sa AFAD-om smo krenuli da kopamo tunel na neka četiri metra, kopali smo i rukama i nogama bez prestanka, samo da dođemo do djevojčicie – rekao je za RT RS Nenad Јovanović.

https://www.facebook.com/102818080059612/posts/pfbid02imbaxsQccQcjGN2ryDvNFm6LcsY3cRTtDyfAyTSWNqvmjiFegdLyb8cPCBNy2ecel/?mibextid=Nif5oz

Dodao je da taj osjećaj, kada su spasili djevojčicu ne bi mijenjao ni za šta na svijetu.

Mladen Kulić, član član Spasilačkog tima Civilne zaštite Republike Srpske dodao je da moraju ostati objektivni, te da je teško da će se ovakva čuda ponavljati, ali i da ne gube nadu. 

– Јoš uvijek je moguće da pronađemo preživjele – kaže Kulić.

 Kaže, danas su bili svjedoci da su čuda moguća, te da će im za još ovakvih trebati mnogo sreće.

Dragiša Vuletić član član Spasilačkog tima Civilne zaštite Republike Srpske istakao je da je izuzetno zadovoljan radom svojih kolega.

– Radi se o u izuzetno opasnim radnjama i svi članovi moraju da vode računa o bezbjednosti sebe, a i svojih kolega- zaključio je Vuletić.

Naši hrabri spasioci sačuvali su danas jedan život.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtrs.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U Domu zdravlja Bijeljina održano predavanje o HPV vakcini (foto)

U susret Svjetskoj nedelji imunizacije u Domu zdravlja Bijeljina održano je predavanje o HPV vakcini. Naime, 18. aprila 2024....

HAG: Šešelju i saradnicima sude srpski sudovi

Hag doneo novu odluku o Šešelju MEHANIZAM u Hagu odlučio je da dozvoli da predsedniku SRS Vojislavu Šešelju i...

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...