Saopštenje za javnost SP Ugljevik prenosimo u cjelosti:

Ugljevički socijalisti demantuju Stjepanovića: Napustio si SP jer nismo podržali Vašu kandidatiru za načelnika.

Opštinski odbor Socijalističke partije Ugljevik ističe da Gavro Stjepanović nije napustio partiju zbog „Trnovaca“ i razloga koje on ističe, već što partijski organi, u demokratski provedenoj proceduri, nisu podržali Stjepanovićevu kandidaturu za načelnika Opštine Ugljevik, nego su povjerenje ukazali Branislavu Đokiću.

Gavro Stjepanović napustio SP Ugljevik (foto)

Našoj tvrdnji svjedoči i to da je Gavro Stjepanović prije manje od 3 godine pristupio Socijalističkoj partiji i da za to vrijeme nikada nije imao primjedbe na rad partijskih organa i partijske strukture , nego je uvijek afirmativno govorio i hvalio partijski rad.

Našoj tvrdnji svjedoče Stjepanovićeva gostovanja u emisijama „Oko u oko“ portala Dešavanja u Bijeljini 8. 5. 2023. godine i 21.2 2024. godine u kojima je Stjepanović afirmativno govorio o radu partijskih organa i partijskog rukovodstva.

Takođe nas iznenađuje Stjepanovićeva tvrdnja da je „doktor“, porijeklom iz Trnove, član Nadzornog odbora Termonove i da za svoj rad uzima naknadu od 400 KM, aludirajući na Dušana Ilića.

Napominjemo da je gospodin Stjepanović gostujući u emisiji“Oko u oko“ u februaru 2024. godine hvalio Dušana Ilića da je najbolji doktor, a sad o njemu negativno govori.

Napominjemo da je Dušan Ilić u septembru 2023. godine razriješen sa funkcije člana NO Termonove, zbog toga što SP u Ugljeviku djeluje opoziciono i da je umjesto njega imenovan predsjednik OO „DEMOSA“ MIlorad Simić koji je takođe doktor medicine.

Opravdano se pitamo kako to da neki ljudi zbog ličnih ambicija „preko noći mijenjaju mišljenje “ te „Liježu u jednoj, a bude se u drugoj pidžami“.

Stoga se istinski pitamo šta je stvarna pozadina
promjene političkog stava preko noći i koji su stvarni Stjepanovićevi motivi.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име