SOFIJI BAJIĆ iz Bijeljine NAGRADA ZA PROJEKAT porodičnog doma na Bigsee konferenciji u Ljubljani (foto)

Datum:

Share post:

Sofija Bajić ispred arhitektonskog biroa Koncept studio, osvojila je nagradu za projekat porodičnog doma na Bigsee konferenciji u Ljubljani.

Bigsee je najveća smotra arhitekture, dizajna i građevine u regionu. Ova organizacija okuplja najprestižnija imena iz svijeta arhitekture iz čitave Evrope.

Sofija Bajić je postavila Bijeljinu na mapu dobrog dizajna i arhitekture, te prezentovala svoju arhitektonsku praksu širokom audotorijumu akreditovanih stručnjaka.

Koncept studio je prepoznat od Bigsee skauta koji danonoćno rade na pronalaženju kvalitetne arhitekture na našem kontinentu.

Između više od 10 hiljada prijavljenih radova, Sofijin projekat je ušao među hiljadu najboljih. Projekat je osvojio nagradu u kategoriji dizajn enterijera.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Usvojen nacrt rezolucije o Srebrenici iako je više glasova protiv i uzdržanih

Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je rezoluciju o Srebrenici, iako je više bilo protiv i uzdržanih. Nacrt rezolucije je...

U Bijeljini sutra II Simpozijum o aritmijama

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu „Drina“...

ZEKIĆ: U Banji Dvorovi 27. maja III Međunarodna likovna kolonija

U restoranu hotela “Sveti Stefan” u Banji Dvorovi u ponedjeljak, 27. maja 2024. godine u 18.00 časova svečano...

Danas u 17.00 moleban u crkvi Sv. Đorđa – u 17.30 na Trgu u Bijeljini prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima –...

Moleban u 17.00 časova u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini a u 17.30 časova prisluživanje svijeća i odavanje...