SNSD – SPS: Potpisan koalicioni sporazum

Datum:

Share post:

Savez nezavisnih socijaldemokrata i Socijalistička partija Srpske potpisali su danas sporazum o saradnji na svim nivoima.
 
Predsjednik SNSD Milorad Dodik poručio je da SPS ima kapaciet i potencijal da zajedno sa ostalim članicama koalicije doprinese stabilnosti i jačanju Republike Srpske.

 
"SPS ima dovoljno kapaciteta da obilježi ovo vrijeme i koja ima značajan kapacitet u Republici Srpskoj, s obzirom da su od osnivanja do danas formirali 35 odbora širom Republike Srpske. U Socijalističkoj partiji Srpske vidimo strateškog partnera i u lokalnim zajednicama i u Narodnoj skupštini Republike Srpske, kao i na predstojećim lokalnim izborima", istakao je Dodik nakon potpisivanja sporazuma.

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak izjavio je da potpisivanje sporazuma sa SNSD predstavlja ozvaničavanje nastavka uspješne saradnje, te da će SPS svim svojim kapacitetima podržati borbu za jačanje i razvoj Republike Srpske.
 
"Danas smo potpisali sporazum o političkoj saradnji a treba reći da smo i u ranijem periodu imali izuzetno uspješnu saradnju i korektne odnose sa SNSD. Cilj nam je da damo svoj doprinos jačanju Republike Srpske i da se zajedno borimo za interese građana Srpske", poručio je Selak.
 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: atvbl.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Predstavnici Privredne komore RS i PPK Bijeljina posjetili firmu „Rakić Komerc“ iz Batkovića

"Rakić Komerc" iz sela Batković kod Bijeljine bavi se proizvodnjom i prodajom konzumnih jaja, stočne hrane i proizvodnjom...

BIJELJINA: Otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture (foto, video)

U Bijeljini je danas otvoren 13. Međunarodni sajam turizma i gastrokulture „Bijeljina-turist 2024“. Sajam ove godine okuplja 88...

LOPARE: Predstavljen projekat promocije poljoprivrednih potencijala Opštine (foto)

Prezentacija projekta pod nazivom „Promocija poljoprivrednih i turističkih potencijala opštine Lopare“, koji realizuje Turistička organizacija opštine Lopare, u...

STANIVUKOVIĆ O “PUTU“ IGORA RADOJIČIĆA: „Šta god drugi rade, neka im je srećno i neka idu putem kojim smatraju da trebaju ići“ (foto)

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, prokomentarisao je, formiranje pokreta "Svojim putem", na čijem čelu će biti Igor Radojičić, bivši...