Potpredsjednik SNSD Miroslav Bojić, generalni sekretar SNSD Srđan Amidžić i organizacioni sekretar Igor Dodik, nastavili su obilaske svih odbora SNSD u Republici Srpskoj, te su tim povodom juče poslije podne bili i na sastanku u Gradskom odboru u Bijeljini.

-Na sastanku koji je trajao preko tri sata, detaljno je analizirano više tema koje idu u pravcu jačanja organizacije SNSD-a u Bijeljini, planiranih aktivnosti i njihove realizacije u narednom periodu, navodi se u saopštenju za javnost SNSD Bijeljina.

Iz SNSD Bijeljina dalje navode da je svima jasno da se SNSD ozbiljno priprema za lokalne izbore i da to mnogima smeta, te da nije eufemizam kako kažu da jak SNSD u svakom odboru, znači jaku Republiku Srpsku.

-Već sada možemo reći da će SNSD imati kandidata za Gradonačelnika, kao i da će naša odbornička lista promovisati veliki broj mlađih kandidata, saopštili su na kraju  iz bijeljinskog SNSD.

Nakon Bijeljine potpredsjednik SNSD Miroslav Bojić, generalni sekretar SNSD Srđan Amidžić i organizacioni sekretar Igor Dodik, nastavljaju obilaske svih odbora SNSD u Republici Srpskoj.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име