SNSD danas bira predsjednika

Datum:

Share post:

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), Milorada Dodika, će danas održati 6. Sabor na kojem će biti izabran novi predsjednik, novi saziv Glavnog odbora i Statutarna i Nadzorna komisija.

Sabor će će biti održan u Laktašima, a prisustvovaće mu više od 1.200 delegata, od kojih će jedan broj biti i iz Federacije BiH, što ovaj skup čini ubjedljivo najvećim ove vrste u Republici Srpskoj i BiH.

 

Portparol SNSD Radovan Kovačević izjavio je tim povodom da će to biti skup na kojem će ponovo biti potvrđena snaga i stabilnost Republike Srpske.

Kovačević je rekao da će kasnije na prvoj sjednici Glavnog odbora biti izabrani potpredsjednici SNSD, Predsjedništvo i generalni sekretar stranke.

TESTNA REKLAMA

Prema njegovim riječima, na Saboru bi treba da bude usvojeno pet deklaracija, koje se odnose na ekonomski razvoj, demografiju i položaj mladih, status Srba u FBiH, te na obrazovanje i digitalizaciju.

"Na Saboru ćemo razmotriti i sve naše rezultate, uspjehe i pobjede u prethodne četiri godine, ali i napraviti jasne planove za naredne četiri godine kako da jačamo Srpsku i da učinimo sve ono što je potrebno da autonomija Srpske bude što jača i stabilnija", rekao je Kovačević.

Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Sve više se traži montažni krov nad glavom

Poskupljenje građevinskog materijala u BiH, ali i hronični nedostatak radne snage odrazili su se na to da sve...

NEŠIĆ, DNS: Saberi se, Brane, jer zna Srpska!

Saopštenje predsjednika DNS RS Nenada Nešića prenosimo u cjelosti: "Tvita Borenović da sam 'treći ljiljan'. Nisko i primitivno! I to...

BORENOVIĆ NEŠIĆU: “Javio se i treći ljiljan“

Predsjednik PDP RS, Branislav Borenović, oglasio se na društvenoj mreži Twitter odgovarajući predsjedniku DNS, Nenadu Nešiću na prozivku...

Milion KM podsticaja za mala i srednja preduzeća

Ministarstvo privrede i preduzetništva Republike Srpske objavilo je danas javni poziv za dodjelu oko milion KM podsticaja za...