SLAVKO PETROVIĆ imenovan za TIM menadžera u FK Radnik

Datum:

Share post:

Na današnjem sastanku Upravnog odbora FK Radnik, šef stručnog štaba Slavko Petrović imanovan je u Tim menadžera kluba. Ovo imenovanje neće ništa promjeniti u radu Petrovića sa igračima, samo će se njegova veća ovlaštenja u klubu,  kada je selektiranje igračkog kadra, povećati.
 
– Prihvatio sam ovu odluku UO, želim da doprinesem daljem napretku i  razvoju kluba. Želim da istaknem da sam Upravnom odboru prezentovao da ne želim da u bilo kakvim pregovorima sa igračima učestvujem sam, bez prisustva nekog iz Upravnog odbora. Ne bih volio da se moje ime povlači u negativnom kontekstu. Upravni odbor je odlučio da u pregovorima sa mnom uvijek učestvuje Zoran Sofrenić, a konačnu odluku će na kraju uvijek donositi Upravni odbor, rekao je za portal Dešavanja u Bijeljini Slavko Petrović.


 
Osnovni cilj ovakve odluke Upravnog odbora je da se pravilno selektuju eventulana pojačanja, da se Petroviću daju veća ovlaštenja.
 
– Petrović je neko u koga imamo puno povjerenje tako da smo iz tog razloga donijeli ovu odluku. Očekujem da veoma brzo krene sa aktivnostima po ovom pitanju, jer kako sada stvari stoje u maju možemo očekivati i nastavak lige, a do tada je neophodno završiti mnogo posla,  rekao je predsjednik Upravnog odbora Predrag Perković.
 
Petrović i Sofrenić će već sutra krenuti sa aktivnostima oko razgovora sa trenutnim igračkim kadrom i rješevanajem njhovog statusa u klubu.
 
– Trenutno imamo 18 igrača sa kojima moramo razgovarati. Jednima tokom ljeta ističe ugovor, dok određeni broj ima posebne klauzule u svojim trenutnim ugovorima. Pod hitno to moramo riješiti kako bi znali sa čim raspolažemo u narednom periodu. Već sutra ću sa šefom struke, gospodinom Petrovićem organizovati dinamiku razgovora, rekao je Zoran Sofrenić, za Dešavanja u Bijeljini, koji je ispred Upravnog odbora imenovan kao osoba koja će pomoći Petroviću u selekciji igračkog kadra.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Vrijeme je da posadite jagode u saksije

Ljubitelji jagoda koji nemaju bašte ili dvorišta, mogu jagode za svoje potrebe da gaje i u saksijama kao...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođeno PET BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i tri dječaka. Broj...

SERVISNE INFORMACIJE za 19. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...