Slaviša Marković poslanik iz Bijeljine u NS RS, potpredsjednik PDP i predsjednik Odbora za evropske integracije u NSRS predstavljaće sutra delegaciju PDP na svesrpskom saboru u Beogradu

-Sutrašnji Svesrpski sabor u Beogradu će biti velika manifestacija na kojoj će se pokazati naše jedinstvo, Srbije i Republike Srpske i naša zajednička opredijeljenost da zajedno radimo i gradimo našu budućnost, rekao je Marković.

Manifestacija će započeti molebnom u Hramu Svetog Save i biće nastavljena različitim aktivnostima u kojima će učestvovati delegacije Srbije i Republike Srpske.

Osim u Beogradu, programi su planirani širom Srbije, a kako su ranije rekli zvaničnici Srbije i Republike Srpske, ta manifestacija biće prilika da se potvrdi jedinstvo, ojača povezanost i unapredi očuvanje kulture sjećanja.

Planirano je da se na Svesrpskom saboru u subotu okupi veliki broj folklornih ansambala Srbije i Republike Srpske, a oko 2.500 igrača iz 48 kulturno-umjetničkih društava pokazaće splet srpskih narodnih igara na beogradskom Trgu republike. Već sutra ministri iz Vlade Srbije ugostiće kolege iz Republike Srpske sa kojima će kroz različite aktivnosti i potpisivanjem sporazuma, unaprijediti saradnju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име