Slavenko Ristić napušta politiku!

Datum:

Share post:

Slavenko Ristić, osnivač Republičke stranke Srpske i poslanik u NS RS, donio je odluku da se povlači iz politike, javlja portal „Crnjelovo worldwide“ /CWW/.

Naime, kako pouzdano prenosi ovaj novootvoreni portal, ovu informaciju je za njih potvrdio i sam Ristić u kratkom telefonskom razgovoru.

„Da, tačno je. Nakon dvije i po godine odlučio sam da stavim tačku na moj politički angažman. Glavni razlog za moju odluku je svima dobro poznat – Miroslav Milovanović! On je nedavno, na pitanje da li bi na izborima za gradonačelnika podržao mene ili Ljubišu Petrovića, rekao da bi podržao mene. Pošto svi znamo da je onome koga Miško podrži popločan put u politički zaborav, odlučio sam da to uradim sam“, rekao je Ristić za CWW, a potom, u pola glasa, uz uzdah, dodao: „Razbio me i  asocijacijama…“

Prema Ristićevim riječima, njegovu odluku teško su prihvatili i u Republičkoj stranci Srpske, mada je i njima jasno da su mu razlozi opravdani.

„Ovoj odluci je prethodilo mnogo sastanaka, pokušavali su da me ubijede da to ne radim, ali jednostavno, stvar je konačna i moja odluka se neće promijeniti“, rekao je Ristić i dodao da, pored toga što napušta politiku, planira da upravljanje kompanijom TRB prepusti Nebojši Vukanoviću, iskusnom privredniku i menadžeru iz Trebinja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POPOVI – Sembersko selo prepuno zanimljivosti i bogate istorije (foto)

Sembersko selo Popovi, udaljeno je od Bijeljine 8 km. Prema popisu stanovništva iz 1991. godine u njemu je...

U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)

-Velika je čast našem klubu, ali i gradu Bijeljini da budemo organizatori jednog od turnira u projektu u...

BIJELJINA: Radnik “lako“ sa Veležom

Igrači novog šampiona Republike Srpske Radnika iz Bijeljine  lako su u meču 32. kola izašli na kraj sa...

A.D.”GRAD” BIJELJINA na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Pod sloganom „Najbolje iz Vojvodine“, u Novom Sadu danas je otvoren 91. Međunarodni sajam poljoprivrede, koji ove godine...