SK „TRB“ BIJELJINA: Novi juniorski rekord BiH

Datum:

Share post:

U Visokom je proteklog vikenda održano IV kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine u streljaštvu u kategoriji juniora i seniora, gdje su takmičari streljačkog kluba TRB Bijeljina, još jednom ostvarili odličan nastup. 

U ekipnom plasmanu, u kategoriji juniora, ekipa SK „TRB“ Bijeljina, je postavila novi juniorski rekord BiH i ubjedljivo osvojila prvo mjesto, a za ekipu su nastupili Sofija Rakić, Ana Perić i Andreja Mitrović. Pored njih, nastupila je i Marija Trifkofić, kojoj je par krugova nedostajalo za ekipni plasman. 

U pojedničanoj plasmanu, Sofija Rakić je još jednom pokazala o kakvom se talentu radi, osvojivši prvo mjesto i u juniorskoj i u seniorskoj konkurenciji. 

„Moramo napomenuti da su sve takmičarke SK TRB još uvjek pioniri, čime je postugnuti uspjeh u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, još značajniji“, rekli su iz SK „TRB“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Mali veliki fudbaleri iz Velike Obarske – braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković (foto)

Braća blizanci Andrej i Aleksa Novaković iz Velike Obarske od svoje 6. godine igraju fudbal. U početku je...

Ministar Minić otvorio 21. “Interagro” – Ministarstvo će tokom godine biti redovno i odgovorno u svakom poslu (foto, video)

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Savo Minić otvorio je danas 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i...

U Bijeljini otvoren 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2023“ (foto, video)

Danas je u Bijeljini otvoren 21. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova "Interagro 2023". Ove godine na sajmu...

Ministarstvo poljoprivrede isplatilo premiju za mlijeko u iznosu od 2,3 miliona

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Republike Srpske isplatilo je danas 2.387.250,70...