Na 10. NOVOSADSKOJ TRCI ZA DJEČIJI OSMIJEH održanoj tokom proteklog vikenda i koja se već tradicionalno održava u   Novom Sadu, na jednoj od zahtjevnijih trkačkih staza, bijeljinski mladi atletičari AK „Akademac“ postigli su odlične rezultate. 

Naši mladi atletičari u  konkurenciji atletskih klubova iz Srbije i regiona, u svojim uzrasnim kategorijama osvojili su 9 medalja i ubjedljivo bili najuspješniji klub koji je nastupio ovog takmičarskog dana.

Medalje su osvojili, već odavno nepobjedivi Zoran Blagojević, zlatna medalja i prvo mjesto na 600m u kategoriji dječaci 2012 godište.

Istu trku na 600m kao drugoplasirani je istrčao naš Pavle Savić osvojivši srebrenu medalju u pomenutoj kategoriji dječaci 2012 godište,  čime je ovaj dvojac po ČETVRTI PUT ZA REDOM, već tradicionalno,  pokazao dominaciju u svom uzrastu na ovoj trci.

Sjajnu trku na 400m u kategoriji 2011 godište istrčao je odlični Miloš Jefić osvojivši drugo mjesto i srebrenu medalju, dotrčavši na cilj posle takmičara iz Novog Pazara.

Zlatom se okitio i odlični Sergej Kulišić u trci uzrasta drugi razred na 200m dok je naš Filip Vujić u istoj trci osvojio drugo mjesto i srebrenu medalju. BRAVO!

Prvo mjesto osvojila je i naša najmladja atletičarka i takmičarka Lara Ćevriz u trci djevojčica uzrasta prvi razred na 200m ostavivši konkurenciju daleko iza sebe.

Srebreno odličje i čast da se popne na pobjedničko postolje imala je i naša atletičarka Andjela Radenković koja je u kategoriji uzrasta peti razred na 600m osvojila drugo mjesto i srebrenu medalju.

Medalje u naš grad iz bratskog Novog Sada dononijeli su i sjajna Ivona Ćevriz i Marko Milošević koji su u trci djevojčica/dječaka 2010 godište na 600m dotrčali PRVI na cilj osvojivši ZLATNU medalju čime su upotpunili prvi takmičarski nastup naših atletičara u ovoj takmičarskoj sezoni. 

Uprava gradskog atletskog kluba Akademac čestita učesnicima i treneru Marjanoviću

AK „Akademac“ Bijeljina

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име