Širenje poslovne mreže u Republici Srpskoj – U Bijeljini otvorena podružnica Vienna osiguranja VIG (foto)

Datum:

Share post:

Otvaranjem podružnice u Bijeljini Vienna osiguranje VIG (hyperlink na https://viennaosiguranje.ba) nastavlja širenje svoje poslovne mreže u Republici Srpskoj. U znak dobrodošlice u novu podružnicu na adresi Gavrila Principa 18 u Bijeljini, svi koji zaključe bilo koji ugovor o osiguranju ostvarit će popust do 20%, kao i poklon iznenađenja. Ova posebna ponuda vrijedi do 31.01.2023. godine.

„Nakon Banja Luke, Vienna osiguranje je stiglo i u Bijeljinu. Drago mi je što su u našem gradu otvorena nova radna mjesta i što ćemo građanima ovog područja dodatno približiti proizvode i usluge nosioca titule Najbolji osiguravatelj života u BiH. Vienna osiguranje ima tradiciju dugu skoro 20 godina tokom koje je sklopljeno oko 350.000 ugovora o osiguranju života, zdravlja i imovine. To je najbolji dokaz povjerenja i zadovoljstva klijenata”, kaže Dragana Lazić, voditeljica novootvorene Podružnice Bijeljina.

Slijedeći praksu društveno odgovornog djelovanja u zajednici u kojoj posluje, Vienna osiguranje VIG je uručilo novčanu donaciju Fondaciji „Lara“ iz Bijeljine.

„Zahvaljujemo Vienna osiguranju VIG što su baš nas odabrali za svoj humani gest. Budite sigurni da je donacija došla u prave ruke, jer mi već 24 godine razvijamo programe zaštite žena od svih oblika nasilja, a u posljednje vrijeme aktivno radimo i na ekonomskom osnaživanju žena“, kaže Radmila Žigić, direktorica Fondacije „Lara“.

Tradicionalno kvalitetna i inovativna ponuda osiguranja života, zdravlja, imovine i nezgode, posebno osmišljen Program lojalnosti, kontinuirano ulaganje u digitalizaciju poslovanja, društveno odgovorno djelovanje, samo su neke od karakteristika po kojima se Vienna osiguranje VIG izdvaja na tržištu osiguranja u BiH.

Vienna osiguranje VIG je među vodećim osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i oko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Danas je Veliki četvrtak

POVEZANE VIJESTI

Danas je Veliki četvrtak

Pravoslavni vjernici obilježavaju danasVeliki četvrtak kao sjećanje na Tajnu ili Posljednju večeru Isusa Hrista i njegovih učenika. Ovo je...

Srpska bogatija za 16 beba

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 16 beba, sedam djevojčica i devet dječaka. U Doboju je...

Prije 15 godina Samsung je predstavio svoj prvi Android smartfon

Samsung je najveći smartfon brend na svijetu i tu krunu drži već više od decenije. A sve je...

Zemljotres jačine 4,5 stepeni sinoć pogodio Bihać

Zemljotres jačine 4,5 stepeni pogodio je večeras oblast kod Bihaća, javio je Evropski mediteranski seizmološki zavod (EMSC). Potres se...