Sinoć otvoreni Dani komedije u Centru za kulturu „Semberija“ (foto)

Datum:

Share post:

Sinoć je i zvanično otvoren Pozorišni festival “Dani komedije”, a publika će moći uživati u pet predstava pozorišta iz Srbije i Republike Srpske.

Prva na repertoaru sinoć od 20 časova je bila predstava “Hrkači” Narodnog pozorišta Republike Srpske za koju tekst i režiju potpisuje Nikola Pejaković, režiju Andrea Ada Lazić, a igraju Nikolina Friganović, Miljka Brđanin, Ljubiša Savanović i Danilo Kerkez.

U utorak, 28. marta, na repertoaru je predstava “Veliki talas” pozorišta “Areus art” iz Vranja, dok će u srijedu, 29. marta, publika imati priliku da gleda predstavu “Šta je sobar video” Agencije “Scena” iz Beograda. Predstava “Šećer je sitan, osim kad je kocka” Gradskog pozorišta “Jazavac” iz Banjaluke biće odigrana u četvrtak, 30. marta, a u petak, 31. marta, komad “Sportsko srce” beogradskog “Zvezdara teatra” zatvoriće manifestaciju.

Početak predstava planiran je od 20 časova, a cijena ulaznica je od 15 do 20 KM, dok je komplet ulaznica 75 KM. Pokrovitelji Pozorišnog festivala su Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske i Gradska uprava Bijeljina. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBIŠA PETROVIĆ: Vlast na Bijeljinu gleda samo kao plijen

- Dok su drugi zaduživali ovaj grad i sa nasleđenim dugom od 39 miliona KM, a za ove...

RSS: Delegacija Tasosa posjetila Bijeljinu na poziv turizmologa Jasne Pazarac Savić (foto)

Saopštenje za javnost Republičke stranke Srpske prenosimo u cjelosti: Članica upravnog odbora Turističke organizacije /TO/ grada Bijeljina Jasna Pazarac...

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost...

VIŠNJIĆ DJELOM SABIRAO ROD: U Ugljeviku svetkovina u čast Filipa Višnjića (foto)

I imenom, i djelom, i riječju, i pesmom, i divnim zvukovima gusala u njegovim rukama, i ljubavlju prema...