Semberke u derbiju kola bolje od rukometašica Dervente

Datum:

Share post:

ŽRK Radnik – ŽRK Derventa 40:34(19:15)

U derbiju kola Prve lige Republike Srpske za rukometašice koji je odigran u Bijeljini, viđena je odlična rukometna predstava.

Nakon početnog vodstva i boljeg otvaranja utakmice gostujuće ekipe, domaće igračice dodaju gas i u tim momentima na go staje Šurbat Jelena, koja zbog povrede nije počela utakmicu.

Fenomenalnim odbranama Jelene i sigurnom igrom u odbrani i napadu, domaće rukometašice preuzimaju inicijativu – da bi se na poluvrijeme otišlo rezultatom 19:15 u korist domaće ekipe.

U drugom poluvremenu rukometašice Radnika nastavljaju u istom ritmu i samo je bilo pitanje sa kojom razlikom će krunisati svoju pobjedu.

Golove za domaću ekipu postigle su: odlična Pejić Vanja 12, Trifković Jovana 7, Stevanović Milica 7,Lancuški Milica 6, Petra Jovanovic 5, Vićić Olja 1, Divčić Ana 1, Simić Jelena 1. Sjajna na golu Radnika bila je Šurbat Jelena sa 12 odbrana.

Kod gošći istakla je se Pavlović Anastasija sa 14 pogodaka.

Ovom pobjedom rukometašice Radnika nakon dva kola proljetnog dijela prvenstva nalaze se na prvom mjestu na tabeli zajedno sa ekipom ŽRK Borac Banjaluka sa kojom imaju isti broj bodova.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdesanjaubijeljiini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Kineski predsjednik sutra sa Vučićem u Srbiji

Nakon posjete Francuskoj, kineski predsjednik sutra stiže u dvodnevnu posjetu Srbiji, a domaćin će mu biti predsjednik Aleksandar...

LAVROV: Dodik se jedini bori za dejtonske principe

"Rezolucijom o Srebrenici se žele slomiti Srbi" Lavrov poručio da se Dodik jedini bori za dejtonske principe Ministar spoljnih...

Romi u Bijeljini obilježili Đurđevdan i dolazak proljeća

Bijeljinski Romi tradicionalno su obilježili praznik Đurđevdan bacanjem vjenčića od vrbovog pruća u kanal Drina-Dašnica, te su na...

Sedmogodišnja glumica iz Bijeljine nevjerovatnim talentom opisala je nekadašnju, ali i sadašnju društvenu sliku (foto)

Mlada glumica iz Studija glume "Scena" iz Bijeljine koji funkcioniše pri Pedagoškom fakultetu, Milica Maksimović ostavila je mnoge...