Selak uputio čestitku Vučiću i Vučeviću

Socijalistička partija Srpske sa velikim zadovoljstvom čestita koaliciji “Srbija sutra”, predsjedniku SNS-a Milošu Vučeviću, kao i predsjedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, na ubjedljivoj pobjedi na juče održanim lokalnim izborima.

“Ova pobjeda predstavlja kontinuitet velikih uspjeha koje imaju Aleksandar Vučić i Miloš Vučević kao predsjednici SNS-a, što jasno pokazuje da srpski narod prepoznaje i cijeni trud i posvećenost lidera koji rade u interesu naroda i države. Posebno nas raduje činjenica da je predsjednik Aleksandar Vučić nagrađen od svog naroda jer je u svojoj upornoj diplomatskoj misiji u Ujedinjenim nacijama uspješno odbranio čast i ugled svih nas. Njegovim neumornim radom dokazano je svijetu da Srbi nisu genocidni narod, već narod koji teži miru, pravdi i poštovanju međunarodnog prava”, napisao je Selak u čestitki.

Selak je poželio puno uspjeha u daljem radu na dobrobit svih građana Srbije, jer prema njegovim riječima, svaki uspjeh Srbije uspjeh je i Republike Srpske.

“Građani Srbije su jasno prepoznali svu snagu vizije razvoja koju nudi SNS i značaj projekata koji će trajno unaprediti Srbiju, birajući kontinuitet i stabilnost umjesto politika koje bi sve zaokrenule u drugom smjeru. Ovo je još jedan dokaz da su birači odabrali odgovorno i vizionarsko vođstvo koje garantuje napredak i prosperitet”, poručio je Sekak.

Selak je sinoć bio u izbornom štabu SNS-a prilikom proglašenja pobjede na lokalnim izborima održanim u 89 gradova i opština Srbije.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име