Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske, prisustvovao je molitvi sa spas naroda u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci. Po blagoslovu patrijarha srpskog Porfirija danas u 12 časova zvonila su sva zvona na hramovima pozivajući vjerni narod na usrdnu molitvu i smirenost uprkos nepravednim optužbama kojima je izložen u UN.

Selak je na društvenim mrežama napisao da srpski narod treba biti jedinstven i ponosan.

“Po blagoslovu NJegove svetosti patrijarha srpskog Porfirija u Hramu Hrista Spasitelja u Banjaluci, kao i u svim hramovima Srpske pravoslavne Crkve, danas u podne zvonila su crkvena zvona koja pozivaju na sabornost cijeli naš narod. Prislužio sam svijeće za život naše nacije i pomolio se Gospodu da svima podari mir. Naš narod je oduvijek želio miran život i slobodu, koliko sebi, toliko i drugima. Uprkos svim iskušenjima, uz dosljednu vjeru i iznošenje istina, opstaćemo kao svetosavski sloboradski narod”, napisao je Selak.

Generalna skupština UN danas razmatra nacrt rezolucije o Srebrenici. Paradoksalno, NJemačka će jedina imati uvodnu riječ na sjednici u UN. U raspravi će učestvovati i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име