Selak polaznik 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane Srbije

Datum:

Share post:

Svečanim prijemom u amfiteatru “Vojvoda Radomir Putnik” Škole nacionalne odbrane danas je počelo usavršavanja 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane Republike Srbije. Polaznicima, među kojima je i Goran Selak, predsjednik Socijalističke partije Srpske, obratio se i ministar odbrane Srbije Miloš Vučević.

“Pred vama je izazov da izučavate i usavršavate se u materiji bezbednosti i odbrane naše države i stavite svoje znanje njoj na raspolaganje. To je i privilegija i obaveza. Smatrajte se odabranim da se uhvatite u koštac sa svim teškoćama sa kojima je inače suočena naša država u savremenom političkom i bezbednosnom okruženju. Svojim znanjem, učenjem i usavršavanjem morate biti u funkciji rešavanja ovih problema i to je vaša patriotska i ljudska obaveza. Iznad svih nas mora biti Srbija,” poručio je danas ministar Vučević polaznicima 13. klase.

Polaznici Visokih studija bezbednosti i odbrane su istaknuti predstavnici Republike Srbije i prijateljskih zemalja iz oblasti odbrane, bezbjednosti, unutrašnjih poslova i državne uprave. Goran Selak posjeduje dvodecenijsko radno iskustvo u okviru Ministarstva pravde Republike Srpske, kao i dugogodišnje iskustvo rukovodioca u sistemu izvršenja krivičnih sankcija Republike Srpske.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Članovi Predsjedništva BiH u Antaliji sa Ajhorstovom

Članovi Predsjedništva BiH sastali su se u Antaliji sa izvršnim direktorom za Evropu u Evropskoj službi za spoljne...

Miličević poručio Upravi ERS: Smanjite cijenu struje, dosta je eksperimenata!

Smanjite cijenu struje na onu koju smo imali prije vaših eksperimenata, poručio je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske...

PUCANJ KOJIM JE POČEO RAT: Dan kada je ubijen srpski svat Nikola Gardović

Na današnji dan 1992. godine ispred Stare pravoslavne crkve na Baščaršiji Ramiz Delalić zvani Ćelo ubio je srpskog...

Danas je praznik Svetog Teodora Tirona

Srpska pravoslavna crkva i njeni vjernici danas obilježavaju praznik Svetog Teodora Tirona, hrišćanskog svetitelja i velikomučenika. Riječ "tiron" znači...