Selak podržao porodicu Savić

Datum:

Share post:

Predsjednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak posjetio je danas desetočlanu porodicu Savić u Banjaluci. Pored podrške i pomoći ovoj višečlanoj porodici u kojoj je zaposlen samo otac, dogovoreno je da će jedno od djece imati stipendiju do kraja školovanja, a nakon završetka školovanja biće obezbijeđena pomoć za kompletno opremanje frizerskog salona, s obzirom da se dvije djevojčice iz ove višečlane porodice školuju za frizere.

„Višečlane porodice zaslužuju svu moguću pomoć i podršku i zato sam odlučio da pomognem, ali želim i da pošaljem jasnu poruku svima koji su u mogućnosti, da se organuzuju, udruže i da pokažu solidarnost sa onima kojima je pomoć najpotrebnija. Kada govorimo o demografskoj obnovi, to ne znači samo podršku rađanju, nego i podršku društva višečlanim porodicama, a pored svih mjera podrške i pomoći, najpotrebnije je ipak da kao pojedinci pokažemo da je ovo društvo solidarnih i humanih ljudi. Da brinemo za svoje komšije i sugrađane i da uprkos svim teškoćama niko od njih ne smije ostati sam“,  poručio je Selak.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

HAG: Šešelju i saradnicima sude srpski sudovi

Hag doneo novu odluku o Šešelju MEHANIZAM u Hagu odlučio je da dozvoli da predsedniku SRS Vojislavu Šešelju i...

Razvojna agencija Bijeljina organizovala prvu konferenciju omladinskog preduzetništva „Preduzetni-ka razvoju Grada“ (foto, video)

Razvojna agencija Bijeljina organizovala je danas prvu konferenciju omladinskog preduzetništva "Preduzetni-ka razvoju Grada" "Da Razvojna agencija Grada daje na...

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...