Selak na skupu Pokreta socijalista u Beogradu

Datum:

Share post:

Selak na skupu Pokreta socijalista u Beogradu

U beogradskom Domu omladine danas je održan predizborni skup Pokreta socijalista, na kojem su se pored osnivača partije Aleksandra Vulina, obratili i predsjednik bratske Socijalističke partije Srpske Goran Selak, član predsjedništva Srpske napredne stranke Milenko Jovanov i gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević.

“Kada me neko pita zašto podržavam Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina, ne moram mnogo da pričam, već samo – pogledajte djela i uvažite rezultate, jer djela govore o svima nama.

Predsjednik Vučić je, zajedno sa svojim saradnicima među kojima je jedan od najistaknutijih Aleksandar Vulin, riješio da iza sebe ostavi velika djela i da Srbiju izgradi infrastrukturno, ojača vojno, osnaži ekonomski i da maticu svih Srba učini najjačom zemljom regiona”, reko je danas lider SPS-a.

Selak je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i doskorašnjem šefu BIA Aleksandru Vulinu uputio čestitke za sve dosadašnje rezultate koji su, prema riječima Selaka, vidljivi u svakom gradu Srbije.

“Danas smo mi sa vama jer ste i vi uvijek uz nas. Mi ne zaboravljamo da Srbija, predvođena sadašnjim rukovodstvom, u kontinuitetu pomaže Republici Srpskoj i zato ni formalna podijeljenost u dvije države nam ne predstavlja prepreku da mi iz Srpske 17. decembra podržimo jedinu državotvornu politiku ovdje u Srbiji. Poruka je jasna i sa one strane – naša Srbija ne smije da stane”, poručio je Selak uz gromoglasan aplauz prisutnih.

Selak je dodao da očekuje još prisniju saradnju Srpske i Srbije u budućnosti, te je izrazio uvjerenje da će i saradnja između Pokreta socijalista i Socijalističke partije Srpske uvijek biti na najvišem mogućem nivou.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Osnažiti žene sa invaliditetom da se zapošljavaju

Neophodno je sve više raditi na osnaživanju žena sa invaliditetom da traže posao, ali ih i podsticati da...

Stanje na putevima u Srpskoj za 24. februar – Pretežno mokri kolovozi

IZVJEŠTAJ O STANJU NA PUTEVIMA 24.02.2024 07:10:46 REPUBLIKA SRPSKA Saobraćaj se u Republici Srpskoj odvija nesmetano, a vozi se po...

Naređena hitna evakuacija stanovnika: Vatrogasci se bore sa požarima u Australiji

Požar u australijskoj državi Viktorija nastavio je da se širi, zbog čega su vlasti naredile hitnu evakuaciju za...

U Bijeljini rođena JEDNA BEBA

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 28 beba, od kojih 13 djevojčica i 15 dječaka. U...