SDS: Vandalski čin na imovinu SDS u Doboju

Datum:

Share post:

Srpska demokratska stranka najoštrije osuđuje vandalski čin provaljivanja u prostorije Srpske demokratske stranke u Doboju i tražimo od policije da postupi po zakonu i uradi sve da se počinilac najhitnije privede pravdi.
 
Prije dvije večeri nepoznati počinilac je provalio u prostorije Srpske demokratske stranke u Doboju, polomivši bravu na ulaznim vratima. Iz prostorija nije otuđeno ništa osim fotografije Branislava Garića, potpredsjednika Srpske demokratske stranke koji je ubijen 2009. godine a čiji ubica danas slobodno šeta Dobojem.
 
Ovo nije prvi vandalski čin na imovinu Srpske demokratske stranke u Doboju. Tokom kampanje za lokalne izbore 2020. godine nepoznati počinioci su išarali upotrebom spreja spoljne zidove naših prostorija i polomili stakla na nekoliko mjesta. Policija još nije otkrila počinioce ovoga djela.
 
Provaljivanje u naše prostorije tumačimo kao napad na Srpsku demokratsku stranku i onima koji su to učinili ne smijemo dozvoliti da pomisle da njihovo sijanje straha može poljuljati naše težnje da donesemo promjene i u Republici Srpskoj i u Doboju.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SEKULIĆ: Projekat „Upoznaj muziku“ ponovo u Bijeljini (video)

Prije nekoliko godina, magistar harmonike Dušan Sekulić sa saradnicima pokrenuo je projekat "Upoznaj muziku" koji je naišao na...

Danas je Velika srijeda, osuda Isusa Hrista na smrt raspećem

Sve pravoslavne crkve danas obilježavaju Veliku srijedu koja jedan od najznačajnijih dana u Nedelji stradanja pred Vaskrs, kada...

VUČIĆ: Glasanje o rezoluciji o Srebrenici između 13. i 17. maja

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da očekuje da će glasanje u Generalnoj skupštini UN o rezoluciji o...

VUČIĆ: I Dodik je pod sankcijama, evo ga pored mene, družimo se

Predsjednik Aleksandar Vučić na pitanje o ulasku u Vladu Srbije Nenada Popovića i Aleksandra Vulina koji su pod...