SDA NiP: Mustafa Gradaščević nosilac liste (foto,video)

Datum:

Share post:

Danas je na konferenciji za štampu predstavljena zajednička lista kandidata Stranke demokratske akcije i stranke Narod i pravda za odbornike u Skupštini Grada Bijeljina za predstojeće lokalne izbore. Kako je potvrdio Mustafa Gradaščević, predsjednik OO SDA Janja i potpredsjednik Skupštine grada Bijeljina, ovo je prvi put da na imaju zajedničku listu kandidata.

 
– Uvjerili smo se da pojedinačni nastupi vode samo rasipanju glasova i zato smo se mi, i pored nekih razmimoilaženja na vrhu stranaka, odlučili za zajednički nastup na lokalu, jer više od 90 posto potreba građani ostvaruju na lokalnom novou'', rekao je Gradaščević i istakao da je na listi 36 kandidata – od mladih do već ostvarenih ozbiljnih ljudi.
 
Da razbijanje glasova ne vodi u dobrom smjeru, potvrdio je i Sead Trnovac, predsjednik Povjereništva stranke Narod i pravda za Bijeljinu.

– Zbog toga smo i inicirali zajednički nastup. Naš cilj je da popravimo uslove života povratnika, a i svih garađana koji žive na prostoru Bijeljine'', kazao je Trnovac.
 
Samir Baćevac, delegat u Vijeću naroda RS i član Izvršnog odbora SDA Janja, rekao da je na listi veliki broj kvalitetnih i obrazovanih ljudi koji su podržali iskorak naprijed.

Safet Omerbegić

– Naš cilj su tri odbornika u Skupštini grada Bijeljina, što je i realno'', mišljenja je Baćevac.
 
Da su predstojeći izbori potpuno drugačiji od svih prethodnih rekao je Jusuf Trbić, predsjednik BZK ,,Preporod'' Bijeljina-Janja, obrazlažući da će oni biti provedeni u posebnim uslovima zbog aktuelne epidemiološke situacije.

– Mnogo toga se ne zna u vezi sa ovim izborima, osim, da će, zasigurno, izaći mnogo manje građana na glasanje. Nismo sigurni ni da li će izbori biti realizovani u najavljenom terminu, zbog pandemije izazvane virusom korona. Mislim da će i ove izbore okarakterisati brojne nepravilnosti, jer već je počela ,,kupovina glasova'', a još se ništa decidno ne zna'', kategoričan je Trbić.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: semberija.info/desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...