SAVO MILOŠEVIĆ: Ovo je utakmica koja se dešava jednom u životu

Datum:

Share post:

Selektor nogometne reprezentacije BiH Savo Milošević je uoči utakmice baraža za odlazak na Euro protiv Ukrajine istakao da je sve prošlo fenomenalno te da je sretan što nema povreda.

Zadovoljan je naš selektor uslovima koje ima trenutno te je istakao da probleme sa povredama imaju Nemanja Bilbija i Kenan Pirić, no da će sve biti dobro.

„Sve je zaista fenomenalno, ovaj strah koji smo imali oko povreda, sad kad saberemo sve moramo biti zadovoljni, jedino je Bilbija došao sa manjom povredom, no to ćemo sanirati. Kenan Pirić ima udarac, ali to će biti okej, on je trenutno u putu, stiže tako da što se povreda tiče osim Adriana Leona Barišića, svi ostali su hvala Bogu dobro tako da je to najbitnija stvar i najveći razlog za raspoloženje. O hrani ne bih mnogo u hotelu, nije poželjno, ali uglavnom smo zadovoljni“, rekao je Milošević te otkrio gdje vidi našu šansu:

„Vidim našu šansu u taktičkoj disciplini i prekidima. Mislim da možemo biti u prednosti, neću ponavljati domaći teren pošto mi to stalno zamjerate, ali on je sigurno naša prednost“.

Istakao je takođe i da je ovo veoma bitna utakmica za svakog igrača, ona koja se dešava jednom u životu jer je plasman na Euro velika stvar, prenosi Kliks.

„Ovo je najbitnija utakmica za Džeku, on ima 38. godina i odlazak na veliko takmičenje je velika stvar. On i Pjanić nisu bili na Euru, ovo je za svakog igrača utakmica koja se dešava jednom u životu, motiv bi trebao biti na najvišem mogućem nivou. Ja sam apsolutno siguran iz razgovora s njima da dolaze s ogromnom željom. Važnost i težina utakmice, da o njoj ćemo pričati, ona neće biti laka zbog pritiska i kvaliteta protivnika, ali to je sve moguće prevazići. Ja sam puno pričao o prethodnim utakmicama gdje sam insistirao da zaslužimo neke stvari, možda dijelom jesmo, a dijelom nismo. To će nam se vratiti ovdje, moramo biti spremni na sve što je ova ekipa propustila u prethodne dvije utakmice. Ako želimo dobar rezultat, morat ćemo ovdje da platimo, a to podrazumijeva ogromnu žrtvu“, dodao je Milošević.

On je zadovoljan selektor uslovima koje ima trenutno te je istakao da probleme sa povredama imaju Nemanja Bilbija i Kenan Pirić, no da će sve biti dobro.

„Sve je zaista fenomenalno, ovaj strah koji smo imali oko povreda, sad kad saberemo sve moramo biti zadovoljni, jedino je Bilbija došao sa manjom povredom, no to ćemo sanirati. Kenan Pirić ima udarac, ali to će biti okej, on je trenutno u putu, stiže tako da što se povreda tiče osim Adriana Leona Barišića, svi ostali su hvala Bogu dobro tako da je to najbitnija stvar i najveći razlog za raspoloženje. O hrani ne bih mnogo u hotelu, nije poželjno, ali uglavnom smo zadovoljni“, rekao je Milošević te otkrio zdje vidi našu šansu:

„Vidim našu šansu u taktičkoj disciplini i prekidima. Mislim da možemo biti u prednosti, neću ponavljati domaći teren pošto mi to stalno zamjerate, ali on je sigurno naša prednost“.

Istakao je takođe i da je ovo veoma bitna utakmica za svakog igrača, ona koja se dešava jednom u životu jer je plasman na Euro velika stvar.

„Ovo je najbitnija utakmica za Džeku, on ima 38. godina i odlazak na veliko takmičenje je velika stvar. On i Pjanić nisu bili na Euru, ovo je za svakog igrača utakmica koja se dešava jednom u životu, motiv bi trebao biti na najvišem mogućem nivou. Ja sam apsolutno siguran iz razgovora s njima da dolaze s ogromnom željom. Važnost i težina utakmice, da o njoj ćemo pričati, ona neće biti laka zbog pritiska i kvaliteta protivnika, ali to je sve moguće prevazići. Ja sam puno pričao o prethodnim utakmicama gdje sam insistirao da zaslužimo neke stvari, možda dijelom jesmo, a dijelom nismo. To će nam se vratiti ovdje, moramo biti spremni na sve što je ova ekipa propustila u prethodne dvije utakmice. Ako želimo dobar rezultat, morat ćemo ovdje da platimo, a to podrazumijeva ogromnu žrtvu“, dodao je naš selektor i nastavio dalje:

„Potpuno kristalno jasno je šta treba da radimo, mi treneri odnosno selektori kukamo na nedostatak vremena, ali za ovo što smo spremili nam i ne treba više vremena. Treba nam taktička disciplina, ali jasno je šta hoćemo i na koji način da to uradimo“.

Utakmica BiH – Ukrajina se igra 21. marta u Zenici na stadionu Bilino polje sa početkom u 20:45 sati.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: klix.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Iran, uprkos napadu Izraela, na pragu da NAPRAVI NUKLEARNU BOMBU

Međusobni napadi Izraela i Irana još jednom su bacili svjetlo na činjenicu da ovaj sukob može da se...

Dragan Bojanić na čelu UFSI OFS Bijeljina

Dragan Bojanić je i zvanično potvrđen za predsjednika Udruženja fudbalskih sudija i instruktora OFS Bijeljina. Njega su delegati izglasali...

Jelena Trivić zvanično kandidat za gradonačelnika Banja Luke

Narodni front počeo kampanju: Program za Banjaluku Narodni front ozvaničio je početak kampanje "Program za Banjaluku". Nakon sjednice Gradskog...

Održan zajednički sastanak Izvršnih odbora SDA Bijeljina i Janja (foto)

U Janji kod Bijeljine je juče (petak, 19. april 2024.) održan prvi zajednički sastanak Izvršnih odbora Stranke demokratske...