Savjeti za kupovinu novogodišnjih poklona muškarcima (foto)

Datum:

Share post:

Kako je Nova godina iza ćoška, ukoliko već niste smislili poklon za vašeg partnera, krajnje je vrijeme da to učinite!

Kupovina poklona za muškarca je poprilično teška, a još ako je u zadnjem trenutku – može postati prava noćna mora! Za razliku od žena za čiji poklon se uvijek može pronaći ideja u zadnjem času, situacija sa poklonima za muškarce je malo komplikovanija.

Ukoliko i vi imate poteškoća sa smišljanjem poklona i sve ideje koje ste imali ste već iskoristili, nastavite sa čitanjem ovog teksta i pronađite ideje za savršen novogodišnji poklon za svog partnera.

#1 Novogodišnja pidžama kao idealan poklon za muškarce

Zapitajte se kada je poslednji put vaš partner kupio pidžamu. Ne u skorije vrijeme, zar ne?

Muškarcima veoma često nije stalo do kupovine odijevnih komada, a i u rijetkim situacijama kada krenu u šoping, pidžama nije ni listi stvari koje planiraju da kupe. Pa zašto mu vi onda ne bi kupili baš to?

Pronađite muške pidžame modernih dezena sa klasičnim ili novogodišnjim motivom i obradujte svog partnera novim komadom za spavanje. Pri kupovini, osim izgledom vodite se i krojem i materijalom od kojeg je pidžama napravljena.

Kroj treba da bude takav da obezbijedi potpunu udobnost i slobodu pokreta prilikom nošenja pidžame. Kada je riječ o materijalu pidžame, najbolje bi bilo da se odlučite za prirodan materijal, poput pamuka, koji će nježno prianjati koži.

Ukoliko želite da upotpunite vaš poklon, uz pidžamu mu kupite i par bokserica ili čarapa sa novogodišnjim motivom.

#2 Odjeća – siguran izbor za novogodišnji poklon

Ukoliko želite da budete sigurni da nećete pogriješiti sa poklonom, odjeća je najbolji izbor za vas. U zavisnosti od stila oblačenja i ukusa vašeg partnera, možete mu kupiti sportski, ležeran ili elegantan komad odjeće.

Za muškarce koji vole sport, idealan poklon su komplet trenerke – gornji i donji dio trenerke, duks koji je uvijek želio ili sportska jakna. Za one koji vole ležeran stil oblačenja, tu su majice i klasični džemperi sa okruglim izrezom koji se mogu nositi u različitim prilikama.

Za poslovne muškarce koji se oblače elegantno tu su košulje i kravate kao nepogrešiv novogodišnji poklon. Bez obzira što vaš partner već ima veliki broj košulja u ormanu, bijelih košulja nikad dosta, zar ne?

#3 Vikend putovanje za dvoje – novogodišnji bijeg od realnosti

Imamo sjajnu ideju za vas! Zašto i sebe ne bi uvrstili u novogodišnji poklon za vašeg partnera?

Vikend putovanje za dvoje je idealan način da iznenadite svog partnera poklonom koji sigurno ne očekuje i da provedete kvalitetno vrijeme zajedno. Prilikom odabira destinacije za putovanje, vodite računa na vrijeme koje vam je potrebno da stignete do nje, kako ne biste previše vremena proveli u putu i kako biste imali više vremena za odmor i uživanje.

Vaš izbor ne mora biti putovanje van zemlje  – vikendica nadomak grada, spa centar, ili pak odlazak na neku od planina Srbije biće sasvim adekvatan poklon. Jer, destinacija zapravo nije ni važna dok ste vas dvoje zajedno, zar ne?

#4 Simboličan poklon kao najbolji način da pokažete svoju ljubav

Ukoliko se potrudite i uložite vrijeme i trud u osmišljavanje i pravljenje poklona, vaš partner će to umjeti da cijeni. Jer, ne pravi se poklon za svakoga, zar ne?

E sad, šta ćete napraviti svom partneru, zavisi isključivo od vas.

To može biti personalizovana poklon kutija sa različitim predmetima čiju simboliku će samo on razumjeti. Razmislite šta je to što vas asocira na vašu vezu i ljubav i ispunite kutiju većim brojem sitnica. U njoj se mogu naći predmeti koji vas podsjećaju na određeno putovanje, romantični trenutak ili važne datume u vašoj vezi.

Važno je da kutiju ispunite što većim brojem simboličnih stvari, a kako bi otvaranje poklona bilo što zanimljivije, na samom vrhu stavite omiljene slatkiše vašeg dećka ili muža kako ne bi odmah vidio šta se ispod njih nalazi.

Osim kutije, možete napraviti i personalizovan album za slike, koji ćete ispuniti vašim najljepšim slikama ispod kojih ćete napisati posebnu porukicu.

#5 Karte za utakmicu ili koncert

Ako je vaš partner ljubitelj sporta i redovno prati utakmice, iznenadite ga i poklonite mu sezonske karte za utakmice njegovog omiljenog kluba. To može biti karta samo za njega, a ukoliko želite da ga dodatno iznenadite, čak iako ne volite sport, možete mu se pridružiti i na taj način pokazati da podržavate njegova interesovanja.

Ukoliko su pak njegova interesovanja drugačija, kupite mu dvije karte za koncert omiljenog benda, pjevača ili pjevačice. Nema sumnje da će vam biti zahvalan!

Nadamo se da vam je ovaj tekst bio koristan, te da smo vam pomogli i pružili kreativne i unikatne ideje za novogodišnji poklon dječku ili mužu.

Dešavanja u Bijeljini
Foto: pexels.com
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VAŠA ’’BENELLI’’ OBUĆA BIJELJINA: Maturantima do 20% sniženja (foto,video)

Maturanti posjetite prodavnice ’’Benelli’’ obuće u Bijeljini i Brčkom i iskoristite priliku na popust do 20%. +387 55 212...

JANJIĆ, PREDSJEDNIK OFS BIJELJINA: Gasi li Ljubiša Petrović sport u Bijeljini? Nijedan sportski kolektiv još nije dobio ni ’’marku’’ iz Gradskog budžeta (foto)

Da li gradonačelnik Bijeljine gasi sport u Bijeljina pita Goran Janjić predsjednik OFS Bijeljina? -Na današnji dan, 23. aprila...

Bijeljinski gimnazijalci se družili sa mališanima u Dnevnom centru za djecu u riziku (foto)

Učenici JU Gimnazija ’’Filip Višnjić’’ iz Bijeljine su današnji dan proveli  u dnevnim aktivnostima i sa mališanima u...

Pedagoški fakultet uspostavio saradnju sa Udruženjem „Bijeljinska djeca suncokreti“ (foto)

Danas je u prostorijama Pedagoškog fakulteta u Bijeljini potpisan Sporazum o saradnji između ove visokoškolske ustanove i Udruženja...