Savjeti Mjesnih zajednica zbunjeni dopisom Gradske uprave Bijeljina! (foto)

Datum:

Share post:

Ovih dana svi Savjeti mjesnih zajednica dobili su dopis potpisan od gradonačelnika da se izjasne gdje će se zakopavati svinje zaražene afričkom kugom u okviru njihovih Mjesnih zajednica, a tim povodom se u javnosti oglasila i FB stranica ’’Popovi selo’’ koja se bavi problematikom i desavanjima u istoimenom sembesrkom selu te post prenosimo u cijelosti:

Savjeti mjesnih zajednica ostali zbunjeni dopisom iz Gradske uprave!

Šta vi mislite, da li je u pitanju neznanje ili je strah od odgovornosti?

Ovih dana svi Savjeti mjesnih zajednica dobili su dopis potpisan od gradonačelnika da se izjasne gdje će se zakopavati svinje zaražene afričkom kugom u okviru njihovih mjesnih zajednica. Savjeti mjesnih zajednica su u najmanju ruku zbunjeni činjenicom da oni odlučuju o pitanju borbe protiv zarazne bolesti o kojoj vrlo malo znaju! Šta vi mislite:

-Da li su savjeti mjesnih zajednica stručni da daju mišljenje gdje treba da se zakopavaju zaražene životinje?

-Da li savjeti mjesnih zajednica znaju koje su to parcele pogodne za odlaganje zaraženih životinja (udaljenost od naselja,kvalitet zemljišta i blizina podvodnih voda itd.)

-Da li savjeti mjesnih zajednica znaju koje su to državne ili opštinske parcele u njihovoj katarstarskoj opštini?

Da li je u pitanju neozbiljnost, neznanje ili strah od odgovornosti onoh koji treba da su stručni i treba da vode akciju spječavanja širenja zaraznih bolesti,pitamo se?! Ako ,,struka,, pita laike i traži mišljenje po ovom pitanju onda budite sigurni da će se kuga širiti i doći u svako selo!

Šta drugo reći nego jadan narod.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

50 godina Opel Kadetta C

POVEZANE VIJESTI

50 godina Opel Kadetta C

Proizvođač iz Riselshajma obilježava pet decenija od lansiranja legendarnog klasika. Riječ je o Kadettu C, modelu koji se...

NA PANJIKU OBILJEŽENA 31 GODINA OD HEROJSKE ODBRANE MAJEVICE

Na Panjiku iznad Priboja danas je obilježena 31 godina od odbrane Majevice u Odbrambeno-otadžbinskom ratu i pogibije 16...

Pedagoški fakultet Bijeljina održao Svečanu akademiju i predstavljanje monografije „Istočnik obrazovanja – 30 godina rada Pedagoškog fakulteta“ (foto)

Večeras je u Bijeljini održana Svečana akademija i predstavljanje monografije Pedagoškog fakulteta "Istočnik obrazovanja - 30 godina rada...

BIJELJINA: Braća Rakić za četvrtu pobjedu Proletera iz Dvorova

Proleter iz Dvorova je u posljednjem meču 5. kola drugoligaškog "Istoka" na svom terenu savladao Budućnost iz Pilice...