Ovih dana svi Savjeti mjesnih zajednica dobili su dopis potpisan od gradonačelnika da se izjasne gdje će se zakopavati svinje zaražene afričkom kugom u okviru njihovih Mjesnih zajednica, a tim povodom se u javnosti oglasila i FB stranica ’’Popovi selo’’ koja se bavi problematikom i desavanjima u istoimenom sembesrkom selu te post prenosimo u cijelosti:

Savjeti mjesnih zajednica ostali zbunjeni dopisom iz Gradske uprave!

Šta vi mislite, da li je u pitanju neznanje ili je strah od odgovornosti?

Ovih dana svi Savjeti mjesnih zajednica dobili su dopis potpisan od gradonačelnika da se izjasne gdje će se zakopavati svinje zaražene afričkom kugom u okviru njihovih mjesnih zajednica. Savjeti mjesnih zajednica su u najmanju ruku zbunjeni činjenicom da oni odlučuju o pitanju borbe protiv zarazne bolesti o kojoj vrlo malo znaju! Šta vi mislite:

-Da li su savjeti mjesnih zajednica stručni da daju mišljenje gdje treba da se zakopavaju zaražene životinje?

-Da li savjeti mjesnih zajednica znaju koje su to parcele pogodne za odlaganje zaraženih životinja (udaljenost od naselja,kvalitet zemljišta i blizina podvodnih voda itd.)

-Da li savjeti mjesnih zajednica znaju koje su to državne ili opštinske parcele u njihovoj katarstarskoj opštini?

Da li je u pitanju neozbiljnost, neznanje ili strah od odgovornosti onoh koji treba da su stručni i treba da vode akciju spječavanja širenja zaraznih bolesti,pitamo se?! Ako ,,struka,, pita laike i traži mišljenje po ovom pitanju onda budite sigurni da će se kuga širiti i doći u svako selo!

Šta drugo reći nego jadan narod.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име