Savjet za prosvjetu i obrazovanje RSS: Unaprijedimo obrazovni sistem, jer bez znanja nema budućnosti (foto)

Datum:

Share post:

Savjet za prosvjetu i obrazovanje RSS: Unaprijedimo obrazovni sistem, jer bez znanja nema budućnosti

„Učenje je kao veslanje uzvodno, čim se prestane, odmah se kreće nazad“, rekao je stari kineski filozof Lao Ce, a svima je jasno da su kroz istoriju obrazovani ljudi bili oni koji su donosili progresivne ideje, pokretali svijet ka novim saznanjima i omogućavali novim generacijama da žive bezbrižnije.

Republička stranka Srpske /RSS/ smatra da su prosvjeta i obrazovanje temelj svakog razvijenog društva i da usavršavanje u ovoj oblasti donosi najveće benefite cijeloj društvenoj zajednici. Ako mislimo dugoročno, moramo biti svjesni da kvalitetan obrazovni sistem znači jaku privredu i ekonomiju, dobro pozicioniranje na tržištu, nova radna mjesta i kvalitetnu radnu snagu.

Zato želimo da djelujemo zajedno! Savjet za prosvjetu i obrazovanje RSS poziva građane da nam predlože inicijative za dugoročno unapređenje predškolskog, osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja, kako bismo ih zajedno razmotrili, posavjetovali se sa eminentnim stručnjacima, a zatim zajedno sa nadležnim ministarstvom, ustanovama i institucijama donijeli zaključke koji su najbolji za buduće generacije!

U ovom savjetu možete kontaktirati profesora razredne nastave Marijanu Ranković i magistra razredne nastave Zorana Jovanovića putem mejl-adrese: rssrpske@gmail.com ili na broj telefona 055/410-449, svakim radnim danom od 9.00 do 15.00 časova.

Postanite i vi dio našeg Savjeta, bez uslova da budete član stranke, jer obrazovanje nema politički predznak. Ono ima sve elemente napretka i razvoja, a do nas je koliko ćemo ih iskoristiti.

Razmislimo na vrijeme!

Vaša RSS!

Dešavanja u Biheljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

TO BIJELJINA na sajmu u BL: Ministar Šulić – podrška za Banju Dvorovi i Sembersku kuću

U Banjaluci je otvoren 4. Međunarodni sajam turizma na kome je samostalno uzela učešće i Turistička organizacija Grada...

DOM ZDRAVLJA BIJELJINA: Predavanje na temu “Metode četkanja zuba”

Glavna sestra Službe preventivne, dječije i opšte stomatologije, Jelka Marković održala je zdravstvenim radnicima svih službi Doma zdravlja...

Uspješno završena akcija ”UZMI TAG, PROĐI BRŽE” – U sistemu više od 8.000 novih korisnika

Popust od 60 odsto na redovnu cijenu TAG-a izazvao veliko interesovanje građana, koji su od 25. decembra prošle...

ALEKSANDAR ĐURĐEVIĆ: Prvi mart nije praznik i dan za proslavu, već dan žalosti

Post Aleksandra Đurđevića predsjednika Skupštne Grada Bijeljina a povodom ubistva srpskog svata na današnji dam 1. marta 1992...