Sastanak Izvršnog odbora RSS: Dokazali smo snagu, nastavljamo još jače

Datum:

Share post:

Republička stranka Srpske /RSS/ održala je večeras u Bijeljini sastanak proširenog Izvršnog odbora na kojem su analizirani rezultati Slavenka Ristića, kandidata RSS na listi SNSD-a za poslanika u NSRS, a iz ove najmlađe političke partije u Semberiji poručeno je da više od 9.000 dobijenih glasova dokazuje da je RSS s pravom stekla epitet nove energije na političkoj sceni Republike Srpske.

Ristić je zahvalio svima koji su ga podržali i istakao da će RSS nastaviti svoj politički put otvorenosti ka ljudima kojima je dobrobit društvene zajednice važniji od ličnih interesa.

– U našoj prvoj kampanji vratili smo ljudima nadu i dokazali da se iskren rad, trud i poštenje isplate – naveo je lider RSS.

Predsjednik Izbornog štaba Darko Mitrić naglasio je da će RSS do kraja mjeseca završiti analizu protekle izborne kampanje, kako bi uvidjela ono što je urađeno dobro, kao i ono što se može unaprijediti.

TESTNA REKLAMA

– Svjesni smo uspjeha koji je postigao naš kandidat, ali već drugog dana nakon izbora nastavili smo da radimo kao i proteklih godinu dana.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

„VIDI TV“ poklanja Bijeljini koncert Halida Bešlića (foto)

Viditv započinje promotivne aktivnosti u svrhu informisanja građana BiH o digitalizaciji TV signala zemaljskog emitovanja nacionalnih i lokalnih...

Direktor Garantnog fonda ne želi auto staro četiri godine

– Direktor Garantnog fonda Republike Srpske Radivoja Krčmar zamjenio je luksuzni automobil star četiri godine još luksuznijim, pod...

SNSD u Bijeljini održao sjednicu Gradskog odbora (foto)

Večeras (ponedjeljak, 05. decembar 2022.) je održana 6. sjednica GO SNSD Bijeljina na kojoj je usvojen Izvještaj Gradskog...

Gasovod IZGRAĐEN, a gas NE TEČE kroz Bijeljinu! ZAŠTO?

Gasovod izgrađen, a gas ne teče: Evo kada će Bijeljina moći da koristi plin Gasovod je još prije nekoliko...