„American Crew the Official Supplier to Men“ objavio je da je član Gradskog zanatsko-preduzetničkog udruženja „Preduzetnik“ iz Bijeljine Saša Pejić, vlasnik Frizerskog salona „Dominion“ u Bijeljini, pobjednik takmičenja za BiH za 2020. godinu u kategoriji muški frizer u prvom krugu.

Ovim povodom, Udruženje „Preduzetnik“ dalo je sljedeće saopštenje:

 
„Ovih surovih i sumornih dana kada smo i bukvalno preplavljeni vijestima o broju preminulih i zaraženih virusom korona, te mjerama zabrane i ograničenja nas u Gradskom zanatsko-preduzetničkom udruženju „Preduzetnik“ Bijeljina prijatno je iznenadila i istinski obradovala jedna zaista lijepa vijest. Zato i imamo želju i potrebu da je podijelimo sa javnošću.

Naime, „American Crew the Official Supplier to Men“ objavio je da je član našeg Udruženja g. Saša Pejić, samostalni preduzetnik, muški frizer, vlasnik Frizerskog salona „Dominion“ ovdje u Bijeljini, pobjednik ovog takmičenja za Bosnu i Hercegovinu za 2020. godinu u kategoriji muški frizer u prvom krugu. Naime, radi se o takmičenju na kome učestvuju frizeri iz cijelog svijeta tako što na sajt organizatora šalju fotografije svojih frizerskih kreacija i umijeća. Ove godine učešće u ovom prestižnom takmičenju uzelo je čak njih 1.400. Nakon toga verifikovani četvoročlani međunarodni stručni žiri bira pobjednike po kategorijama i zemljama, ukupno njih 30 od svih prijavljenih, među kojima se na kraju bira sveukupni pobjednik. Dakle, naš Saša se našao u tom, rekli bismo mikroskopski biranom krugu od 30 najboljih, što je zaista impozantan podatak koji dovoljno govori sam za sebe i uspjeh vrijedan pažnje u svakom slučaju.“

Nakon prvog kruga, organizuje se proglašenje i promocija pobjednika za taj krug u nekom od regionalnih centara. Prošle godine je, za našu regiju, proglašenje bilo u Beogradu, u Hotelu „88 rooms“. Sašin uspjeh je tim veći, jer je već drugu godinu zaredom pobjednik ovog takmičenja za BiH i u ovoj fazi takmičenja.

Portal Dešavanja u Bijeljini se pridružuje najiskrenijim čestitkama Udruženja „Preduzetnik“ i našem sugrađaninu želimo još mnogo uspjeha i novih priznanja i pobjeda u budućem radu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име