ŠAROVIĆ: Resurse Republike Srpske ćemo vratiti narodu

Datum:

Share post:

Ključni ekonomski resurs ove zemlje, Elektroprivredu, oduzećemo iz ruke jedne stranke i njihovih tajkuna, i vratiti je narodu, na korist naroda, poručio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH.

„Mi želimo da sva naša djeca imaju jednake šanse, a ne samo ona sa crvenom knjižicom. Jednake šanse da najbolji, najsposobniji i najtalentovaniji dobiju svoj posao. Tako je pravedno i takva će biti politika SDS“ rekao je Šarović.

Šarović je dodao da će nova vlada koju će predvoditi SDS posebnu pažnju staviti na obnovu i izgradnju putne infrastrukture u Hercegovini.

„Kao prioritet ćemo uzeti puteve Ljubinje – Stolac, Berkovići – Nevesinje, a ključna saobraćajnica koju želimo da promovišemo je brza cesta od Bijeljine do Trebinja, preko istočnog dijela Republike Srpske, uz autoput Istočno Sarajevo – Beograd, koji će biti jedna od najvažnijih saobraćajnica u Republici Srpskoj.

TESTNA REKLAMA

Jelena Trivić, kandidat za Predsjednika Republike Srpske poručila je da je večerašnji skup u Trebinju pokazao da na izborima treba očekivati pobjedu koja će biti samo prvi korak u pobjedi za bolju Srpsku.

„Pobijedićemo, pobijedićemo korupciju kojom je Republika Srpska okovana. Mi ćemo osloboditi Hercegovinu i sačuvati narod u Republici Srpskoj, koja je naša najveća pobjeda 20 vijeka“ rekla je Trivićeva. 

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Želimir Nešković na obilježavanju Dana Republike Srpske u Cirihu (foto)

U hramu Srpske pravoslavne crkve u Cirihu danas je slomljen slavski kolač povodom praznika Svetog arhiđakona Stefana i...

ANALITIČARI: Šmit radi uzaludan posao, Srpska sve jača

Istoričar Aleksandar Raković smatra da prijetnje sankcijama Republici Srpskoj imaju za cilj da demonstracijom sile uplaši donosioce odluka,...

MILIČEVIĆ O AKCIZAMA: Nema tako visokog poreza koji može zadovoljiti apetite korumpirane vlasti

Nema bogate zemlje sa siromašnim stanovnicima i nema tako visokog poreza koji može da zadovolji apetite korumpirane vlast. ...

Zvezda i Vojvodina odali počast Mihajloviću, dresovi na poklom sinovima

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Vojvodina odali su počast Siniši Mihajloviću uoči današnjeg meča dva tima na startu...