Fudbaleri Radnika na najbolji mogući način oprostili su se od svojih navijača, pobjedom od 6:0 u susretu sa Romanijom. Radnik je djelovao kompaktno, igrači su disali kao jedan pa je i visoka pobjeda protiv Paljana bila dobar pokazatelj jedne sinergije koja vlada u redovima semberskog prvoligaša. Jedan od pojedinaca koji su obilježili ovako visok trijumf bio je prvotimac Radnika Stefan Santrač koji je sjajno odradio posao u veznom redu “Plavih“.

– Bio je ovo idealan način da se zahvalimo domaćoj publici i vjernim navijačima na podršci koju smo imali tokom jeseni na domaćem terenu. Ekipa je dosta dobro funkcionisala od samog početka utakmice a kako je vrijeme odmicalo bili smo sve opasniji po gol protivnika sto je ispraćeno uz dosta lijepih pogodaka. Drago nam je da smo nastavili pobjednički niz koji je plod kvalitetnog rada i zdrave konkurencije, jer u klubu svi dišemo kao jedan. Bez obzira na zacrtani finalni cilj znamo da je u sportu svaki sledeći izazov najbitniji pa bih ovom prilikom najavio i derbi narednog 17. kola koje je ujedno i posljednje u ovom dijelu sezone, a to je utakmica u Prijedoru protiv Rudara, te se sa dosta pozitivne energije pripremamo se za taj meč – rekao je na kraju Santrač.

Stefan Santrač (2000), tokom karijere igrao je u Crvenoj zvezdi u mlađim kategorijama U17, U19, Grafičar, a nastupao je za TSC u vrijeme kada je klub sa sjevera Bačke vodio Mladen Krstajić, zatim je branio boje trebinjskog Leotara, a poslednja destinacija prije dolaska u Radnik bila je Loznica. Bio je omladinski reprezentativac BiH u kategorijama U16, U17, U18, U19 i U21.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Sportske Aktuelnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име