Samsung predstavio novi punjač za telefone

Datum:

Share post:

Još u januaru je najavljeno da Samsung planira da proširi svoju ponudu opreme za pametne telefone s dva nova punjača, među kojima je 50-vatni Charger Duo s dva USB-C priključka.

Iako se govorilo da će novi punjači stići na tržište s Galaxy S24 serijom telefona, to ipak nije bio slučaj pa su oni nekako pali u zaborav, piše B92.

Ipak, gotovo pet mjeseci nakon prvobitne najave, južnokorejska kompanija odlučila je da zvanično predstavi 50-vatni Charger Duo koji stiže na evropsko tržište s cijenom od 69,90 evra.

Riječ je o punjaču broja EP-T5020 koji stiže s dva USB-C priključka.

Maksimalna brzina punjenja na jednom priključku iznosi 50 W, odnosno 45 W budući da Samsungovi flegšip modeli ne podržavaju veće brzine, dok će pri korištenju oba priključka iznositi 25 W.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: b92.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Stevanović, advokat iz Bijeljine naplatio dug koji IRB nije mogao

Bijeljinski advokat Miloš Stevanović koji je nedavno otkupio dospjela potraživanja Investiciono – razvojne banke (IRB) RS, počeo je...

BIJELJINA: BIMA u subotu organizuje besplatne specijalističke ljekarske preglede za sve građane MZ Janja i okoline (foto)

BIMA iz Sarajeva organizuje 102. akciju pružanja specijalističkih ljekarskih pregleda, sada po treći put u MZ Janja kod...

Srbija i Republika Srpska će se 23. maja zajednički boriti za istinu

Milorad Dodik, predsjednik Srpske i Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, sastali su se danas u Beogradu, nakon čega je...

SELAK: Interes Srpske staviti iznad partijskih interesa

SPS očekuje da će sve političke partije interes Republike Srpske staviti iznad ličnih animoziteta i sujeta i postići...