Južnokorejska kompanija Samsung krajem juna lansirala je sopstvenu onlajn gejming prodavnicu Game Portal, za početak će biti dostupna samo u nekoliko zemalja

Kompanija Samsung objavila je da otvara Game Portal, svoju gejming internet prodavnicu. Game Portal će prvobitno biti dostupan u Njemačkoj, Italiji, Francuskoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Brazilu i SAD, a trebalo bi da se proširi i bude dostupan u bar 30 zemalja, piše na sajtu kompanije.

U prodavnici će kupci moći da pazare različite gejming proizvode, od pametnih telefona preko televizora i monitora za igre. Uz to, portal treba korisnicima da pruži prilagođeni sadržaj za igre na osnovu njihovih preferencija.

Neki od dostupnih proizvoda uključuju Samsung Galaxy S23 Ultra telefon, Neo QLED 8K televizore kao i Odyssey OLED G9 monitor. Kako bi obilježio otvaranje, Samsung će nuditi popuste na nedavno predstavljene uređaje.

Kompanija, inače, u ponudi već ima Samsung Gaming Hub, platformu koja objedinjuje različite gejmerske usluge u koje spadaju Xbox Cloud Gaming, NVIDIA GeForce Now i Amazon Luna. Ova platforma je dostupna na pametnim televizorima kompanije lansiranim prošle i ove godine.

Fokus na gejming u kompaniji javlja se iz potrebe kupaca, jer su igre postale sastavni dio životnog stila potrošača, posebno za milenijalse i generaciju Z, tvrdi potpredsjednica firme Samsung Evelin Kim.

I dalje nije objavljeno koje sve zemlje spadaju u 30 planiranih u kojima će prodavnica biti dostupna, ali sa obzirom na to da je ona već dostupna u nekim zemljama u Evropi.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: Benchmark.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име